2777
2789
عنوان

سفر به کیش

121 بازدید | 15 پست

الان از قیمتا خبر دارین؟هزینه اش بجز هتل چقد میشه تقریبا

خیلی دلم میخواد یه سفر به کیش برم از این حال و هوا در بیام واقعا با این قضایای اخیر افسرده شدیم همه

از یه طرف میگم میریم سفر قیمتارو میبینیم بدتر حالمون گرفته میشه😁😕

راهنمایی کنین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا قیمتا فضایی شدهبلیط نگاه کردم بعضی جاها زده نفری 10 تومن فقط رفت🙄🙄

من دو سال پیش رفتم هتل لوتوس که اون هتل هم جمع شده خیلی عالی بود صوبونه کامل جدای از پول بلیط هتل ها هم داغون ارزش نداره حتی با قطار هم بری مشهد قیتش عجیب میوفته

از لحاظ هتل مشکلی نداریمبجز اون میخوام ببینم حدودا چقد میشه

منظورت داخل کیشه؟

برای غذا میتونی مثلا رستوران دارچین کیش بری که غذاهاش فوق العاده اس و میشه گفت قیمت مناسب هست تو کیش

تو گوگل بزنی منوش برات میاد میتونی هزینه هارو ببینی

البته توی کیش هزینه رستوران و کافه بیشتره چون مالیات و ارزش افزوده اشون از سهرهای داخلی بیشتره

تفریحاتتون میتونه موتور سواری باشه که ساعتیه هزینه اش

پاراسل و غواصی اینا میتونید برید که فکر میکنم الان حداقل نفری دوتومن شده باشن

کلا کیش شهر گرون ولی دوست داشتنیه

من باتجربه ای که دارم فکر میکنم الان بخوای یه بار پاراسل بری و موتور سواری کنی و یه وعده غذا در طول روز بخوری و کمی سوغاتی اینا بخری برای ۲ نفر خدودا ۳۰ تومن بشه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️