2777
2789

آمپول hcg واسه اینکه تخمک فعال بشه و نزدیکی داشتی حالا گرفته یا نگرفته باید از نیمه دوره پریودیت دو هفته حداقل بگذره یعنی اگه دورت ۲۸ روزه باشه از روز ۱۴ دو هفته بعدشو بیبی چک بذار.اونم شاید نشون نده یه هفته صبر کن

آمپول hcg واسه اینکه تخمک فعال بشه و نزدیکی داشتی حالا گرفته یا نگرفته باید از نیمه دوره پریودیت دو ...

خیلی استرس دارم نمیدونم پاهام و ریره دلم گهگاهی درد میگیره حالا موندم که کی باید ببینم بی بی میشه استفاده کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی استرس دارم نمیدونم پاهام و ریره دلم گهگاهی درد میگیره حالا موندم که کی باید ببینم بی بی میشه اس ...

کاری به اون دردا نداشته باش.اصلا فکر کن حامله نیستی چون اگه به خودت امید بدی یهو بیبی چک منفی شد دنیا رو سرت آوار میشه.من سه ساله جلوگیدی ندارم تجربه دارم که بهت میگم.دو روه هم آمپول زدم.چند ماه هم لتروزول خوردم.

کاری به اون دردا نداشته باش.اصلا فکر کن حامله نیستی چون اگه به خودت امید بدی یهو بیبی چک منفی شد دنی ...

اره میدونم پیش اومده برام که خورده تو ذوقم😔😔😔😔

خسته شدم انقد دیگه دکتر رفتم اولین باره قرص و امپول استفاده میکنم 

اره میدونم پیش اومده برام که خورده تو ذوقم😔😔😔😔 خسته شدم انقد دیگه دکتر رفتم اولین باره قرص و ام ...

پس مثل همیم من شوهرم مشکل داره ولی اصلا هر چی دارو مصرف میکنه هیچ نتیجه ای نداره.۱۲ بار آمپول hcg هم زده که دکتر داد چقدر م داروهای خارجی... نا امید نیستم ولی نمیدونیم چرا داروها موثر نیستن

پس مثل همیم من شوهرم مشکل داره ولی اصلا هر چی دارو مصرف میکنه هیچ نتیجه ای نداره.۱۲ بار آمپول hcg هم ...

اره بابا خسته شدم دیگه اصلا صدام در نمیاد میگم باز میخوره تو ذوقم خیلیم حسه بدیه