آمپول hcg واسه اینکه تخمک فعال بشه و نزدیکی داشتی حالا گرفته یا نگرفته باید از نیمه دوره پریودیت دو هفته حداقل بگذره یعنی اگه دورت ۲۸ روزه باشه از روز ۱۴ دو هفته بعدشو بیبی چک بذار.اونم شاید نشون نده یه هفته صبر کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی استرس دارم نمیدونم پاهام و ریره دلم گهگاهی درد میگیره حالا موندم که کی باید ببینم بی بی میشه اس ...
کاری به اون دردا نداشته باش.اصلا فکر کن حامله نیستی چون اگه به خودت امید بدی یهو بیبی چک منفی شد دنیا رو سرت آوار میشه.من سه ساله جلوگیدی ندارم تجربه دارم که بهت میگم.دو روه هم آمپول زدم.چند ماه هم لتروزول خوردم.
اره میدونم پیش اومده برام که خورده تو ذوقم😔😔😔😔 خسته شدم انقد دیگه دکتر رفتم اولین باره قرص و ام ...
پس مثل همیم من شوهرم مشکل داره ولی اصلا هر چی دارو مصرف میکنه هیچ نتیجه ای نداره.۱۲ بار آمپول hcg هم زده که دکتر داد چقدر م داروهای خارجی... نا امید نیستم ولی نمیدونیم چرا داروها موثر نیستن