2777
2789
عنوان

بی‌خبری شوهرم

182 بازدید | 13 پست

دو ماهه کلمه ای حرف نزده و سراغم نیومده خونه پدرمم خودش مقصره کارمون تو دادگاهه و..

ی نفر اینجا بهم گفت اون ک دو ماهه نیومده سراغت از این ب بعدم نمیاد عمرا

اینجوریه به نظرتون؟خیلی برام سخته اگه یه بارم نیاد و همینجوری جدا بشیم

شوهر سابق منم نیومد جداشدم

خداروشکر همسر فعلیم خیلی خوبه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دعوا و قهر داشتید؟

چیشده که اینجوری شده

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
خب دعوا و قهر داشتید؟چیشده که اینجوری شده

آره دعوای شدید و همون موقع گفت دیگه نیا خونه منم جمع کردم اومدم خونه بابام ازش شکایت کردم ماشینشم بردم پارکینگ اونم برا من تمکین زده

آره دعوای شدید و همون موقع گفت دیگه نیا خونه منم جمع کردم اومدم خونه بابام ازش شکایت کردم ماشینشم بر ...

مشکلاتتون حاد بود؟

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
چجوری جدا شدین خودش درخواست داد؟این درخواست تمکین زده

توافقی جداشدم

چیز مهمی نیست اگه درخواستش قبول بشه مهریه سرجاشه

فقط نفقه نمیدن بهت

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
نمیدونم تعریف از حاد چیه اما زیاد بحث میشد و اون فحش و توهین میکرد

خب پس بهتر نیاد اعصابتم بهم نریزه

بنظر منم دیگه نمیاد

خب برا همین توافقی بالاخره باید بیاد حرف بزنه که توافق کنیم این اصلا کلا سکوت کرده ممنون

یکم که بگذره خودش میاد

من ۱سال و ۹ماه طول کشید