2777
2789
عنوان

ازدواج

151 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها خوبین عزیزای دلم 🥹

من ی سوال داشتم کسایی ک تازه ازدواج کردن یا تازه عقد کردن همین امشال ۱۴۰۴ لطفا بیان جواب بدن استرس دارم واقعا خوابو خوراکو ازم گرفته این قضیه ازمایشای لازم واسه قبل ازدواج چیا هستن عزیزای دلم اونایی ک اجباریه چیا هستن من یکم فکرم مریضه🥲واقعا میترسم ...تورو خدا راهنمایی کنید ؟بعد عید قراره عقدکنم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا اقا ۲ تا ازمایشهخون و ادرارخانم فقط ادرار

ینی از خانم خون نمیگیرن اونم ازمایشای خونی زیاد؟ شما تازه ازمایش دادین؟یا دیدین؟ من خیلی نگرانم والا الکی هم هست میدونم ولی دست خودم نیست اسمش سنگینه ی جوریه

ینی از خانم خون نمیگیرن اونم ازمایشای خونی زیاد؟ شما تازه ازمایش دادین؟یا دیدین؟ من خیلی نگرانم والا ...

اگه آقا مشکل داشته باشه از خانم میگیرن

باز میشه این در صبح میشه این شب

قبل نامزدی ازمایش خون ندادید مگه گلم؟

عشقم والا هنوز فقط در حد خواستگاری اومدنو قرار گذاشتیم بعد ما چون قرار نی ایران زندگی کنیم دیگه مراسمی نداریم فقط ی عقد کنیم بریم همین واسه همین دیگه هیچکونه مراسمی نداریم عشقم ن نداادیم چ ازمایش باید بدیم مگه؟

عشقم والا هنوز فقط در حد خواستگاری اومدنو قرار گذاشتیم بعد ما چون قرار نی ایران زندگی کنیم دیگه مراس ...

عزیزم اگر جوابت مثبته و قصد ازدواج دارید برید دکتر بگید ازمایش برای ازدواج میخوایید برید ازمایشگاه خصوصی ازمایش بدید ببینید خونتون بهم میخوره یا نه چون برای بچه دار شدن اگر نخوره به مشکل میخورید

اون ازمایش رو قبل عقد هست که الزامی هست تا ندی نمیتونی عقد رسمی کنی

ولی چون فعلا نمیخوای عقد کنی خودت همینطور که گفتم برو ازمایش بده که خیالت راحت بشه

🍃

مثلا مینور باشه

اگه سالم باشه از اون میگیرن مم فقط ادرار ینی ؟ولی من شنیدم خون از دو طرف میگیرن حالا ی جا نوشته بود سفیلیس و تالاسمی و اعتیاد

ی جا هپاتیت هم اضافه کرده بود

اگه سالم باشه از اون میگیرن مم فقط ادرار ینی ؟ولی من شنیدم خون از دو طرف میگیرن حالا ی جا نوشته بود ...

آره اگه اون سالم باشه از تو نمیگیرن دیگه

باز میشه این در صبح میشه این شب

عزیزم اگر جوابت مثبته و قصد ازدواج دارید برید دکتر بگید ازمایش برای ازدواج میخوایید برید ازمایشگاه خ ...

چشم عزیزم ولی من از اون ازمایشی ک اجباریه میترسم اره چند ساله باهمیم و ب حد مرگ عاشق هم🥲🥹ینی از ازمایش اجباریه میترسم ک چیا هست ...اونو دوس دارم بدونم ک محضر نامه میده اتجام بدیم