2777
2789
عنوان

ضدآفتاب

297 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

بی زحمت یه ضد آفتاب بی رنگ به من معرفی کنید یا ذکر آخرین قیمت

یه مرطوب کننده دست که هم خوب باشه هم بسته بندیش برای قرادادن داخل کیف مناسب باشه هم معرفی کنید پلیز 

پیشاپیش تشکرمندم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

هم ضد آفتاب هم مرطوب کننده سینره عالیه 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندين ساله دكتر ژيلا استفاده ميكنم.مرطوب كننده هم نيوآ

منم دکتر ژیلا استفاده میکنم ولی خیلی رنگ پوسته هرچی میزنم انگار هیچی نزدم 😑

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗
ضدآفتاب من کاور میکنه ولی مرطوب کننده هیمالیا میزنم عالیه

مرطوب کننده هیمالیا قمیتش چقدره؟

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
منم دکتر ژیلا استفاده میکنم ولی خیلی رنگ پوسته هرچی میزنم انگار هیچی نزدم 😑

منم میخوام بی رنگ باشه اصلا خاصیت کاور نداشته باشه از خودش راضی هستی جوش و اینا نمیاره؟

سینره قیمتش چقدره؟

من مرطوب کننده اش رو خریدم ۲۰ تومن ضد آفتابشو مامانم برام خریده قیمتشو نمیدونم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
من مرطوب کننده اش رو خریدم ۲۰ تومن ضد آفتابشو مامانم برام خریده قیمتشو نمیدونم 

مرسی  

منم میخوام بی رنگ باشه اصلا خاصیت کاور نداشته باشه از خودش راضی هستی جوش و اینا نمیاره؟

ن ضد افتاب خوبیه.من رنگیشو گرفتم ولی خیلی رنگ پوسته اصلنم کاور نمیکنه 

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗