2777
2789
عنوان

نذر حجاب

157 بازدید | 17 پست

عاشق یک پسر مذهبی شدم هرچی از خوبی این ادم بگم کم گفتم

گفت من دوستدارم زن ایندم چادری باشه با خدا باشه نماز بخونه امام حسینی باشه

گفت اگه دوست داری عوض بشی بخاطر من نشو بخاطر خودت

بنظرتون بهش میرسم؟

قرار شد چند وقت صحبت نکنیم من احساسی تصمیم نگیرم

🙂

برام دعا کنید بهش برسم

کلی نذر نیاز کردم

برام یه صلوات بفرستین حاجت روا بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از روی احساسات تند و سریع تصمیم نگیر عزیزم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂مراقب حرفاتون باشین همه ی این رفتارها برمیگرده به خودتون چه دیر چه زود

ان شالله صلاح هم باشید وبهم برسیذ و خوشبخت بشید🥹

میشه شماهم برامن دعاکنین ب عشفم برسم😭

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

سلام

بله نذر کنید عزیزم

در کنارش، از حجاب از اصول عقاید تحقیق کنید تا انتهابتون ریشه ای و محکم باشه ان شاالله

توکل و توسل هم که راس اموراته فراموش نشه

کتاب دختران آفتاب دکتر بانکی رو حتما بخونید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اول بشناس ببین راست می گه با خانوادا درمیون بزار

❤درسینه دلم گمشده تهمت به که بندم ❤ غیر از تو کسی راه به این خانه ندارد ❤ لاتنس ذکرالله ❤ جز خدا کسی را به دلت راه نده ، خداوند یک قلب در وجودت گرار داده آن را مسافر خانه نکن فقط خانه خدا کن