2777
2789
عنوان

مگه من چمه

155 بازدید | 20 پست

من ۱۹ سالمه قدم بلنده هیکلم خوبه درباره چهره خودم نظری ندارم ولی اطرافیان میگن خوشگلم به نظر خودم شاید تنها چیزی که توم قشنگ نیست رنگ پوست سبزمه و تیپم هم چادریم ولی قشنگ لباس میپوشم ولی با این حال حتی یه دونه حتی یه دونه پیشنهاد و خواستگار و دریافت عشق و احساس دوست داشتنی بودن از سمت کسی نداشتم...اعتماد به نفسم نابود شده هر روزم شده گریه وقتی میبینم همه اطرافیان همسن و سالم عشق و دوست داشتن رو دریافت میکنن به جز من هر روزم شده قضاوت کردن خودم دیگه از گریه کردن خسته شدم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اکثرمون همینو داریم

بعد اینجا میای اعتماد بنفست میره زیر صفر

طرف هست انگار گذاشتنش تو اگهی دیوار هر روز راجع یه خواستگار تاپیک میزنه

یکیم مثل ما کسی سمتمون نمیاد

اقایون سایت مزاحم بشید من شوعر دارم شوعرررر🥸💍یا جیزس کرایس بچه شانزدهمم را حامله هستم،کودکستان راه انداختم🤰🏻 داستان منو عجقم:یه روز تو باغ مشمد علی،من و کریم و قنبرعلی رفته بودیم انگور بچینیم که اون وسط من و کریم باعم دیگه اشنا شودیم و اون حلقه ازدباج دستم کرد،الان جوجه کشی راه انداخته ایم🗿توجه کنید من ۱۰ سالگی شوهر کردم خیلی زود،راضیم خدایی باید ۳ سالگی شوهر میکردم،دوست دارم بچم همسنم باشه بهم بگه سیسییییی💅🏻

نمیدونم

ولی این روزا زیاد بخاطر اتقاقات افتاده کسی با چادریا رابطه خوبی نداره و به جورایی مسائل فاطی شده

شاید سر لون باشه:(

البته خیلی ها با پوشش های دیگه هم هستن که خب مثلا دلشون میخواد که ازدواج کنن یا ارتباطی باشه و ...

نمیدونم

زوده خیلی زود

من چند دقیقه پیش سر همین بحثم شد با مامانم

بهم گفت میخوام شوهرت بدم زدم زیر گریه، بغض کردم و داد و بیداد که این حرفا چیه

من اصلا قصد ازدواج ندارم، تا آخرم عمرم

و همیشه از خدا میخوام هیچ وقت عاشق نشم....

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

اکثرمون همینو داریمبعد اینجا میای اعتماد بنفست میره زیر صفرطرف هست انگار گذاشتنش تو اگهی دیوار هر رو ...

میشه بدونم چند سالته؟ به دلم نشستی اگه دوست داری دوست بشیم 👈🏻👉🏻