2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زن عموم شش دختر داشت پسر نداشت اونقدر خواهش خدا کرد اخر سر دوقلو پسر گیرش اومد اما یکیش سندروم داره یکیش فلجه

شاید خدا یه چیزی میدونه که به نفعمون نیست

-Dental student🩵تا ابد پهناور بمان خلیج فارسم

چرا جواب زحمات و تلاش مو نمیده یعنی دوسم نداره؟

مگه میشه دوستت نداشته باشه خدا تو تمام لحظه های ادم هست وقتی جوابت و نمیده به این معنی نیست که دوست ندارم دختر خوب گاهی خدا صلاح میدونه که دیر تر دعات و اجابت کنه یا اصلا به نفعت نیست و اجابت نمیکنه گاهی ازت دلگیره که به وقت تنگنا ازش یاد میکنی خدا که فقط تو آسمون نیست خدا همه جای زندگیته وقتی میرقصی کنارت میرقصه وقتی میخندی باهات میخنده و به وقت گریه باهات گریه میکنه کافیه خدارو حس کنی

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز