2777
2789
عنوان

یه واقعیتو بگم 🥺

315 بازدید | 18 پست

کمی کم اورم و جز اینجا کسیو ندارم ک باهاش حرف بزنم... از بچگی آرزوی مستقل بودن و سرکار رفتن و اینا داشتم ولی هیچوووقت نشد وقتی ک احیم فوت کرد من شده بودم آیینه دق خانوادم همه بلای سرم اوردن وقتیم شوهر کردم نمیگم شوهرم ادم بدیه نه خیلیم خوبه ولی هیچوقت زندکی نکردم... خیلی دلم میخاست درس بخونم پارسال افتادم توی رویایی معلمی دوماه اینا خوندم تراز 4996 اوردم یعنی 4 تا کم اوردم ک بشه 5 هزار شانس دعوت شدن داشتم الان تقریبا 4 ماه دارم میخونم خیلیییی سختمه شوهر داری خانواده شوهر حرفا خونه داری مهمون داری به خودت برس بیرون برو..... خیلییییی کارای متاهلی ک نمیدونم چنتاشو بگم خیلی خسته شدممم امروز ساعت 8 بیدار شدم بکوب درس خوندم نهارم درست کردم یعنیییی خسته خستهههه بعد شب یهو ساعت 8 اینا بود داشت خوابم میگرفت خانوادع شوهرم گفتن به شام میایم و اینا بدو بدو شام درست کن و...... الان ظرفارو خودم تنهای شستم میوه و چای گذاشتم پیششون و خسته خستممم و واقعا بریدم نمیدونم شاید مسخره باشه😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم چقد قوی و با اراده ای ماشالا

من یازدهمم کار خاصی هم ندارم نهایت دو تا ظرف بشورم یه جارو با این حال پرس نمیخونم

بعد تو با این همه دغدغه

خیلی عالی داری پیش میری

وزن اولیه 79.هدف اول 75✅️.هدف دوم70✅️هدف سوم67✅️هدف چهارم 64.هدف آخر 60