2777
2789
عنوان

دلم چقدر گرفته

73 بازدید | 17 پست

خیلی دلم گرفته دوست داشتم منم ازدواج کنم مثل دخترا امید داشتم بخدا که برام میاره واقعا الان تو ۳۸سالگی حس ناامیدی دارم یعنی ازدواج برا همه خیلی راحته اصلا خودبخود جور میشه بابا خدا من چی پس خداااا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فک میکنم غم نداشتن بچه بیشتر از ازدواجه خودمم مجردم

اره

اینکه تو جمع متاهلا باشی و بچه نداشته باشی هر کی یه تیکه ای بارت میکنه

یکی میگه طرف تو رو نمیخاد

یکی میگه حتما اخلاق نداری

یکی میگه شوهر من روز اول ازم بچه خواس بس که منو میخواست

و هزارتا حرف

قلبم خیلی شکسته بخاطر اینچیزا

ارهاینکه تو جمع متاهلا باشی و بچه نداشته باشی هر کی یه تیکه ای بارت میکنهیکی میگه طرف تو رو نمیخادیک ...

اره توی جمع زنونه این حرفارو شنیدم به خانومی که بچه نداره خیلی حرف میزنن

من که مجردم میشنوم دلم میگیره .اگه همچین خانومی ببینم حتما تو دلم براش دعا میکنم خدا بهش هرچه زودتر بچه بده از حرف مردم راحت بشه

جمعهای زنونه خیلی سمی هستن من خوشم نمیاد

اره توی جمع زنونه این حرفارو شنیدم به خانومی که بچه نداره خیلی حرف میزنن من که مجردم میشنوم دلم میگی ...

اره واقعا خیلی بده

من هفت ساله ازدواج کردمو نشده

بااینکه یساله دیگه با هیشکی رفت و امد ندارم برا اینکه ازین حرفا نشنوم بازم مشاورم چند روز پیش بهم گف شوهرت بچه ازت نمیخاد و امروزم پشت تلفن خواهرم گف شوهرت بچه نمیخاد و توام اخلاق نداری و حتما برا اخلاقته و ... دیگه تصمیم گرفتم حتی تلفنی هم با کسی حرف نزنم بعد ازین😔

اره توی جمع زنونه این حرفارو شنیدم به خانومی که بچه نداره خیلی حرف میزنن من که مجردم میشنوم دلم میگی ...

معلومه دختر عاقل و پاکی هستی

از خدا میخام یه ادم شریف و سالم سر راهت قرار بده و خوشبخت بشی خیلی زود ایشالله❤️

اره واقعا خیلی بدهمن هفت ساله ازدواج کردمو نشدهبااینکه یساله دیگه با هیشکی رفت و امد ندارم برا اینکه ...

اره حتی خانواده خود ادمم ولکن این قضیه نمیشن

نه حالا این قضیه ها .هرچی باشه ولکن نمیشن

من خودم سر قضیه ای خیییلییی ناراحتم اصلا دلم نمیخاد کسی راجبش حرف بزنه ولی خواهرم انگار ی موضوع پیدا کرده برای صحبت .ادمو پشیمون میکنن از حرف زدن و گفتن حرف دل

بخدا تصمیم گرفتم حتی به خواهرمم چیزی نگم دیگه

نه تلفن جواب میدم نه پیام

ماها خودمون سر همون مسئله به اندازه کافی ناراحتی داریم بقیه میان ی جنگ اعصاب تو مغزمون برای یک هفته راه میندازن بعد میرن سراغ زندگیه عادیه خودشون

معلومه دختر عاقل و پاکی هستیاز خدا میخام یه ادم شریف و سالم سر راهت قرار بده و خوشبخت بشی خیلی زود ا ...

ممنون دورت بگردم

من برات دعا میکنم مشکلت حل بشه ی بچه سالم و صالح خدا بهت بده به مامانمم میگم سر نمازش هر روز دعات کنه