2821
2789
عنوان

ساده ام

71 بازدید | 6 پست

اقااا من خوشحالی همرو دوست دارم مثلا یکی یه چی بگیره من بیشتر از اون خوشحال میشم یا مثلا دوستم ماشین گرفته بود من شیرینی گرفتم و کلیی چیزا برا خوشحال کردن اطرافیانم بعد الان یه شکستی تو زندگیم اتفاق افتاد البته شکست نبود خواسته خودم بود همههه خوشحالن همههه حتی نزدیک ترینمم

نشدم مث قبل 🖤🌊

خانواده خب فکر نمیکنم اینطور باشن اما حتی اگر یه درصد باشن حداقل تو خوبی و خوب بودنت رو حفظ کن بقیش رو بسپار ب خدا و از تجربه هات درس بگیر ک هرانتظاری از هرکسی نداشته باشی ک مثل خودت خوب باشه

ب خودت میسپارم ک تو هر ثانیه همراهمی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانواده خب فکر نمیکنم اینطور باشن اما حتی اگر یه درصد باشن حداقل تو خوبی و خوب بودنت رو حفظ کن بقیش ...

هیچ انتظاری از هیشکی ندارم حتی خیلی وقتا کمک کردم خیلی از خودم گذشتم بعد الان ب ناراحتی من خوشحالن خانوادمم

نشدم مث قبل 🖤🌊

هیچ انتظاری از هیشکی ندارم حتی خیلی وقتا کمک کردم خیلی از خودم گذشتم بعد الان ب ناراحتی من خوشحالن خ ...

مهم فقط خداست بسپار ب خودش همچیو درست میکنه ب وقتش

ب خودت میسپارم ک تو هر ثانیه همراهمی

ربطی به سادگی شما نداره عزیزم ولی خب بعضی ادما مخصوصااااااااا فامیل اینطورین . من قشنگ با تک تک سلولام میتونم بفهم چی میگی.

یک انسان قوی و مغرور:)همون دختری که قراره خانوادش بهش افتخار کنن:)

2823
2791
2779
2792