خانوم،خانوما مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 50 عنوان خونه 63 بازدید | 5 پست دلم میخواد خونه بخریم و وسیله های نو بخرم.عید داره میاد و من خیلی ناراحتم که مساجرم و همه وسیله هام تو اسباب کشی خراب شده دیروز | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم،خانوما مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 50 عین منی😢 عقلم به هیچ جا نمیرسه دیگهبه شوهرم میگم حداقل تو پایین شهر یه زمین بخریم بعدا خرد خرد درستش میکنیم قبول نمیکنه
نیلولی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 4444 عقلم به هیچ جا نمیرسه دیگهبه شوهرم میگم حداقل تو پایین شهر یه زمین بخریم بعدا خرد خرد درستش میکنیم ق ... منم تنهام بعد طلاق مستاجر شدم و گرنه ده ساله خونه دار بودم زورم میاد وسایلای بزرگمم اونجا موند حالا از اول چطور شروع کنم نه مبل دارم نه تخت
خانوم،خانوما مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 50 منم تنهام بعد طلاق مستاجر شدم و گرنه ده ساله خونه دار بودم زورم میاد وسایلای بزرگمم اونجا موند حالا ... چه شرایط سختیامیدوارم خدا بهترین ها را بهت بده
نیلولی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 4444 چه شرایط سختیامیدوارم خدا بهترین ها را بهت بده مرسی عزیزم همچنین خدا اونی که میخوای رو بهت بده 🙏