2777
2789
عنوان

حالم بد شد 🤢

142 بازدید | 12 پست

یه ساعت سر غذا هستم یه مایع لوبیا پلو درست کرده بود

حرف نداشت خدایی همه چی پخته سرخ شده گفتم کته کنم برنجم ریختم توش خیلی خوب شده بود

اشتباه کردم

ادویه پلویی از این قوطی ها شرکتی داشتم گفتم بزنم یکم بو و طعمش بهتر بشه

نگو داخل کشو گاز بوده گرما خورده داخلش لو لوک (حشره)

زده

ریختم تو غذا یکدفعه دیدم رو قابلمه پر چیزای ریز مشکی

انگار تخم شربتی شکل اون بود

حیف شد همه رو ریختم دور ☹️☹️☹️

اینم ضد حال امشب

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه چه شانسی

دقیقا لحظه آخر ریختم ..اشتباه کردم

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

وای نه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

من هفته پیش اومدم بخورم یعنی یه لقمه هم خوردما بعد دیدم داخلش سوسک هست

تا عمر دارم لب به لوبیا پلو نمیزنم

خوشحالم که عادت دارم با غذا بازی کنم ..😭🤣

[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]

کاش اول نگاش میکردی اشکال نداره همه از این گند کاری ها داشتیم

اصلا معلوم نبود ...فکرشم نمی کردم داخل ادویه حشره میزنه

من هفته پیش اومدم بخورم یعنی یه لقمه هم خوردما بعد دیدم داخلش سوسک هستتا عمر دارم لب به لوبیا پلو نم ...

🤢🤢🤢🤢این دیگه وحشتناکه

روش برمیداشتی زیرش میخوردی

اصلا ابش جمع نشده که دم بکشه ..بعدم قاطی میشد