2777
2789

چند سالتونه؟

ترشح سینه دارین؟

مامو یا سونوی قبلی انجام دادین؟

تو مرا جان و جهانی... چه کنم جان و جهان را...💍 کارشناس رادیولوژی؛ سوالات مربوط به تفسیر تصاویر پزشکی رو جوابگو هستم🪐💫 سوالات مربوط به زبان انگلیسی هم داشتید، بپرسید ازم.... ماچ به کلهتون🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتونه؟ترشح سینه دارین؟مامو یا سونوی قبلی انجام دادین؟

28 سال

نه ترشح ندارم فقط وسط سیکل که قرص میخورم سینه هام سنگین و بزرگ میشن و دردناک میشن

28 سالنه ترشح ندارم فقط وسط سیکل که قرص میخورم سینه هام سنگین و بزرگ میشن و دردناک میشن

تو دوره تخمک گذاری و pms این حالت طبیعیه

اگه ترشح داشتین، دردتون غیرطبیعی و غیرتحمل شد یه نوک سینه تون تغییری پیدا کرد، حتما سونو بدین

عصاره گل مغربی و ویتامین دی هم برای درمان کیست مناسبه

تو مرا جان و جهانی... چه کنم جان و جهان را...💍 کارشناس رادیولوژی؛ سوالات مربوط به تفسیر تصاویر پزشکی رو جوابگو هستم🪐💫 سوالات مربوط به زبان انگلیسی هم داشتید، بپرسید ازم.... ماچ به کلهتون🤍

کیست قابل لمس هست، اگر دردناک نباشه و اذیت نشی برنمیدارن ولی اگه خودت بخوای عمل میکنن و اون جایی که ...

چن نفر دیدم سینه هاشون رو بریدن کابوس شده برام خیلی میترسم 😭

چطور تغییری پیدا کرد ؟

مثلا فرورفتگی نوک سینه

منظورم اینه که اخیرا اینجوری بشه نه اینکه از اول اینجوری بوده

رنگ هاله سینه تون تغییر کرد

خارش یا سوزش غیرعادی پیدا کردین

مثلا فرورفتگی نوک سینه منظورم اینه که اخیرا اینجوری بشه نه اینکه از اول اینجوری بودهرنگ هاله سینه تو ...

خارش اره دارم فک کنم چون بزرگ میشن هر ماه بخاطر قرص پوستشون کشیده میشه