2777
2789
عنوان

توهم سرطان

60 بازدید | 9 پست

من ۵ ماهه قرص سیپروترون کامپاند میخورم

سینه هام دردناک میشن و نزدیک پریود کمتر مبشه ولی صفر نمیشه

هوش مصنوعی میگه فقط تو یکی دوماه اول هست این دردها

الان ینی من توده ای چیزی دارم؟ کسی تجربه داره خیلی نگرانم نکنه سرطان سینه دارم چند روزه قلبم داره میترکه از نگرانی

عزیزم ولا منم الان نزدیک پریودم به شدت درد دارن تازه اولین بارع اینجور میشم حتی تو دوران تخمک گذاریم درد میگیرن خیلیا اینجورن ممکنه علتش مصرف دارو باشه زیاد به خودت سخت نگیر منم مث توم تا چیزی میشه توهم مریضی بد میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ولا منم الان نزدیک پریودم به شدت درد دارن تازه اولین بارع اینجور میشم حتی تو دوران تخمک گذاریم ...

چندین ماه سرگیجه، تپش قلب، بی اشتهایی، تنگی نفس، معده درد باهم داشتم، میگفتم یا سرطان گرفتم یا بیماری قلبی تهش فقط اهن خونم و ویتامین dو b12م به شدت اومده بودن پایین الان بعد مدتی حالم دارع بهتر میشه

برای تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی

عزیزم خب صد درصدددد مال همونه من مجردم ولی دوستم متهله حتی یدونه ال دی میخورع به شدت سینه درد میگیرع تازه من دردشو جدی نمیگیرم با وجود اینکه دارو مصرف نکردم بعد شما که دارو هورمونی مصرف کردی انتظار داری درد نگیرن😂💙

عزیزم خب صد درصدددد مال همونه من مجردم ولی دوستم متهله حتی یدونه ال دی میخورع به شدت سینه درد میگیرع ...

اخه هوش مصنوعی نوشته بعد ۵ ماه بدن ب قرص عادت میکنه و دیگ نباید درد داشته باشی ولی من دارم هنوز

اخه هوش مصنوعی نوشته بعد ۵ ماه بدن ب قرص عادت میکنه و دیگ نباید درد داشته باشی ولی من دارم هنوز

به نظرم که بدن با بدن فرق دارع ولی برای اینکه نگرانیت بر طرف بشه یع سنوگرافی برو من که مطمئنم بخاطر همون قرصاست بد به دلت راه نده عزیز