2777
2789
عنوان

ازدواج ذکر

84 بازدید | 15 پست

سلام دوستان میدونم ممکنه بگید میخوای چکار شوهر هزار حرف دیگه خستم از تنهایی درست خانواده خوبی دارم ولی انگار کم آوردم یه همدم میخوام چه ذکری بگم تو اجتماع هستم ولی تا به این سن قسمتمنشده خواستگار هم زیاد داشتم یا من خوشم نیامده یا خوشم آمده پسر یا خانوادش خوششون نیامده

دعات میکنم

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🕊باز شدن #بخت_دختران 🕊

🌷کسانی که قصد #ازدواج دارند و می خواهند #همسر

خوبی اختیار کنند به مدت ۲۱ روز این اعمال زیر را

انجام دهند :

🕊🌷 بعد از نماز صبح سوره طه و سوره الرحمن

یک مرتبه

و سوره المدثر ۳ مرتبه

و ۱۰۰ مرتبه «یا ودود» بگویند

انشاا... بین سه تا پنج ماه ازدواج خواهند نمود .

🌿البته از نماز اول وقت غافل نشوند و از

خط قرمزها عبور نکنند

✨ ختم سوره مبارکه حشر✨

❣ از امام صادق (علیه السلام) روایت است :

🌷 که هرکه سوره حشر را جهت برآمدن حوائج و حل مشکلات عظیمه ، چهل و یک روز هر روز یک مرتبه بخواند حاجتش برآید و مشکلش حل شود و کارش رواج گیرد و اگر یک روز فوت شود و یا فراموش کند ختم را از سر گیرد بسیاری از علما و بزگان تجربه کرده اند و به نتيجه رسیده اند.

📚 حاشیه تفسیر زواره باب ختومات ص7

ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
خیلی میرم آدمی نیستم خونه بمونم ورزش میرم مهمانی همه جا میرم ولی نشده 31سالمه

اگه شهر بزرگ هستید همایش، کلاسهای مختلط، نمایشگاه ها و ... کلی فضا هست برای اشنایی

البته شاید درونگرا هستید به این دلیل

اگه شهر بزرگ هستید همایش، کلاسهای مختلط، نمایشگاه ها و ... کلی فضا هست برای اشنایی البته شاید درونگر ...

من درونگرا اصلا حس میکنم شاید چون چهرم امروزی نیست عملی نیست بخاطر این یکی دوست داشتم حاضر بودم چادری بشم گفته بود از اول چادری نبوده نمیخوام یا یکی گفته بود هم قد خودم نیست کوتاه آقا پسر 167بود من 160

من درونگرا اصلا حس میکنم شاید چون چهرم امروزی نیست عملی نیست بخاطر این یکی دوست داشتم حاضر بودم چادر ...

درونگرا ها شروع رابطه براشون سخته کلا

اما نچرال هم طرفدار داره مخصوصا شما ازدواج میخای خیلیا سلیقه ازدواجشون نچرال

160 تا 165 قد معمول دختر ایرانی اما پسر 167 خودش زیر رنج معمولicon

درونگرا ها شروع رابطه براشون سخته کلااما نچرال هم طرفدار داره مخصوصا شما ازدواج میخای خیلیا سلیقه از ...

آره بخدا همون بگو من نمیدونم چطور روش شد چند بار حین راه رفتن بهم گفت کوتاه