2777
2789
عنوان

خدایی نمیبینم

176 بازدید | 11 پست

همش تو زندگی دارم بدبختی میارم شایدم بدشانسی دیگه خسته شدم مشکلات بزرگی که دارم هیچوقت تموم نمیشن همشم به مشکلاتم اضافه میشه جوری شده که دیگه خدارو قبول ندارم چون اگه واقعا وجود داشت همه چی بر اساس عدالت پیش پیرفت

نه اینکه یکی تو یه کشور اروپایی باشه یکی تو ایران یکی پولدار باشه یکی فقیر یکی زشت باشه یکی زیبا

یکی بدنش سالم باشه یکی سالم نباشه

خسته شدم از زندگی

میدونی اخرش پناه میبری به همون خدا چون میبینی از همه جا امنتر وارامش بیشتری داری، این راه شما رو من قبلا رفتم قشنگ این مراحل رو طی کردم اما اخرش برمیگردیم به همون خدا، فقط سعی کن گلم زیاد طول نکشه زود برگرد به جایگاه امنت خدا همیشه خداست و عادل هر کارش حکمتی داره که ما نمیدونیم مطمئن باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی اخرش پناه میبری به همون خدا چون میبینی از همه جا امنتر وارامش بیشتری داری، این راه شما رو من ...

یعنی یه روز خوب میاد که از همه ظلم ها و بدشانسی ها بدبختی ها نجات پیدا کنم ؟

آنکه پر نقش زد این دایره مینایی کس ندانست که در گردش پرگار چه کرد. دید ما محدود هست و دید دایره وار نیست...

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بله

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

آرع عزیزم معلومه که میاد

انقد خودتو ناامید نکن باور کن ناامیدی استارت همه مشکلاته

خدا دری رو برات باز میکنه که تو حتی بهش فکرم نکرده بودی ✨️

بله انشاا... فقط وظیفمون باید خوب انجام بدیم تا اون موقع خدایی نکرده شرمنده نباشیم، زمان خیلی سرعت گرفته متوجه شدی؟ حیفه از راه درست دور بشیم اینجا زود تموم میشه

منم اعتقادم به خدا نمودار سینوسی شده یه روز تو قلهست یه روز تو دره اونم منی که اینقدر قبولش داشتم،چه اتفاقایی برام افتاد که حقم نبود،چه جاهایی بد شانسی آوردم که فقط خودم میدونم،چقدر منتظر یه معجزه کوچیک بودم ولی هیچی که هیچی

منم اعتقادم به خدا نمودار سینوسی شده یه روز تو قلهست یه روز تو دره اونم منی که اینقدر قبولش داشتم،چه ...

اینا نشونه های اخر الزمان گلم، باید خالص از ناخالص جدا بشه انشاا... که سربلند باشیم