2821
2789
عنوان

شوهر سیگاری😭

367 بازدید | 33 پست

من تازه فهمیدم سیگار میکشه کلا از بوش بدم میاد تا حالا هم لب نزدم و متنفرم از بوی سیگار

هرچی بهش میگم ترک کن میگه نمیتونم ناراحتی برو😭

نصفه شب میره بیرون تو راهرو سیگار میکشه میاد اصلا نمیتونم بخاطر سرو صدا بخوابم

کم کم روانی دارم میشم واقعا

حالا که خرش از پل گذشته میگه من همینجوری ام میخوای بخواه نمیخوای طلاق بگیر 🙂

دانشجوی طراحی دوخت سوالی داشتید در خدمتم❤🥰با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کن...

😑😑😑😑یه سیگار همسرمن5سال پنهونی میکشید هسچکس نمسدونس ولی خودم مچشو گرفتم ولی اصلن برام مهم نیس یه سیگارهس دیگه مضرهم باشه برای خودشه

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر مردا بی شعور شدن جدیدا😠 بندازش از خونه بیرون مرتیکه بو گندو رو

زورم بهش نمیرسه واقعا رو مخمه

سیگاره عزیزم .حشیش و مواد مخدر که نیست .سیگار چیزی نیست که بشه یه روزه ترک کرد .تو هم با جیغ و داد و دعوا بدتر میکنی .تو خونه که نمیکشه بیرون تو راهرو میکشه ..همسر من از ۱۸سالگی سیگار میکشید و اوایل ازدواج روزی یه پاکت کامل تموم میکرد .با زبون نرم و سیاست کاری کردم الان کل هفته یه پاکت میشه سیگار کشیدنش

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

😑😑😑😑یه سیگار همسرمن5سال پنهونی میکشید هسچکس نمسدونس ولی خودم مچشو گرفتم ولی اصلن برام مهم نیس یه ...

یعنی بو نمیداد؟مگه میشه؟بوش تا یک هفته هر جا بکشه میمونه،مخصوصا رو لباس؟؟

توام بگو باشه طلاق فک میکنه پیش خودش این نمیاد بخاطر سی گارجدا بشه که بزار رومو زیاد کنم

همینجا جلوش محکم وایسا تا دفعه بعد نگه ناراحتی جدا شو

من شوهر خودم سیگاریه اما این روش داره اذیتم میکنه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
سیگاره عزیزم .حشیش و مواد مخدر که نیست .سیگار چیزی نیست که بشه یه روزه ترک کرد .تو هم با جیغ و داد و ...

میترسم با همین سیگار چیزای دیگه هم بکشه

جدا از همه چیز ماهی سه چهار ملیون پول این کوفتیو میده

یعنی بو نمیداد؟مگه میشه؟بوش تا یک هفته هر جا بکشه میمونه،مخصوصا رو لباس؟؟

بیرون میکشید ماتازه7ماهه ازدواج کردیم هنوزم خونوادش نمیدونن هیچکس جزمن نمیدونه بابرادرکوچیکش لباساشم نمیدونم چراواقعاهیچوق بوی سیگارنمیدن

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

توام بگو باشه طلاق فک میکنه پیش خودش این نمیاد بخاطر سی گارجدا بشه که بزار رومو زیاد کنم همینجا جلوش ...

یبار امتحان کردم واقعا تا تهش داشت پیش میرفت

اون از خداشه من برم

شوهر منم متاسفانه بعد کار میکشه، نمیدونم چیکار کنم ، سه بارم باهاش دعوا گرفتم فایده نداشت

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱