2821
2789
ن عزیزم

خآنم خوبین.مزاحمت شدم باز. راستش یه ترسی تو دلم هست. منو شوهرم با خواهرشوهرام قهر هستیم. من ازشون میترسم. اگه ما عید بریم خونشون تحویلمون میگیرن یا نه. ؟در چه حد مثلا. و اگه ما بریم اونا هم عیددیدنی خونمون میان؟ میترسم بریم و اصلا آدم حسابمون نکنن. دوتا خواهرشوهر دارم. میشه یه راهنمایی کنی. حرفات درست درمیاد برام

....

خآنم خوبین.مزاحمت شدم باز. راستش یه ترسی تو دلم هست. منو شوهرم با خواهرشوهرام قهر هستیم. من ازشون می ...

مرسی عزیزم

ن بهتره ک نرید چون تحویل نمیگیرن و حتی کدورتهای قدیمی رو پیش میکشن

عاشق شید....بلاخره احتیاجه ک هرانسانی توزندگیش ی بار ب طور خاص ب فنابره🤧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزمن بهتره ک نرید چون تحویل نمیگیرن و حتی کدورتهای قدیمی رو پیش میکشن

عزیزم ببخشید باز مزاحمت شدم. یه سوال دارم. محبت میکنی برای جوابش. برادرشوهرم، داره خواهرشوهرام و پدرشوهرم ک باهاشون قهریم رو راضی میکنه ک عید بیان خونمون . آیا راضی میشن و میان؟ گرم و صمیمی هستن اگه بیان یا نه. باز دعوا میشع؟ من خیلی استرس دارم . چون شوهرم عصبی بشه جای اونا منو میزنه.

....

عزیزم ببخشید باز مزاحمت شدم. یه سوال دارم. محبت میکنی برای جوابش. برادرشوهرم، داره خواهرشوهرام و پدر ...

میان ولی گرم و صمیمی ن نیستن

خیلی اخمو هستن ؟ با من خوب هستن؟ دعوا و بحث پیش نمیاد؟ خانم خیلی لطف میکنی من همیشه مزاحمت میشم. دس ...

خاهش میکنم عزیزم این حرفا چیه

ولی باور کن تااینقد دقیق رو من حس نمیکنم معذرت

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز