2821
2789
چ عاقبتی؟میشه بگی از چی ناراحته دقیقا؟

دقیقا ک نمیدونم چون علم غیب ندارم

ولی طرفت ازت ناراحته

پیام هم بدی جوابتو میده ها

ولی این رابطه تهش هیچه

عاشق شید....بلاخره احتیاجه ک هرانسانی توزندگیش ی بار ب طور خاص ب فنابره🤧من آدمی هستم ک همیشه آنلاینم🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ظرف یکسال آینده منتظر خبرای خوبی باش

س دوباره بهم برمیگرده ؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

چقد دیر. حداقل حرف منو کی متوجه میشه؟ بهش بگم مثلا کنترل رو بیار برام بیاره . قشنگ بفهمه من چی میگم

2ونیم

عاشق شید....بلاخره احتیاجه ک هرانسانی توزندگیش ی بار ب طور خاص ب فنابره🤧من آدمی هستم ک همیشه آنلاینم🤪

دقیقا ک نمیدونم چون علم غیب ندارمولی طرفت ازت ناراحتهپیام هم بدی جوابتو میده هاولی این رابطه تهش هیچ ...

مطمئنی جوابمو میده اگر پیام بدم؟چون چند بار پیام دادم جواب نداد تولدش رو تبریک نگم؟

تا سال بعد نامزدی دارم؟اگه ن کی؟ یکم از ویژگی هاش میگی

بله داری

پسره لاغره و ی کم احساسی

بله داریپسره لاغره و ی کم احساسی

به منم میگین ✨️💚ممنونم ازتون

قصدش جدی میشه؟ حسش چیه بهم ؟

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...