11mahlin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 756 عنوان دختر گوگولی 95 بازدید | 9 پست بقیه خیلی بهم میگن که خیلی گوگولی هستی ...صدام بچونه ست ، خودمم ریزه میزه، بیبی فیس هم هستم ، و خیلی خیلی خیلی خجالتی بدم نمیاد ولی همین خجالتی بودنم باعث شده بقیه منو بچه ببینن ، در حدی خجالتی ام که نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم دیروز | 17:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_hour عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 762 منم همینم حالا خوشگل و ناز نیستم ولی چون لاغر و قد کوتاهم به منم میگن گوگولی Think I'll miss you forever
فینگیلیی عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 625 اینطوری هم خوب نیست سعی کن ارتباطات اجتماعیتو ببری بالا اعتماد به نفش داشته باش یکمم یعضی جاها ابهت به خرج بده بد نيست همیشه هم گوگولی نباش سپهر بابا کجایی، سپهر من کجایی بابا:)💔...
افرا۷۹ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2802 چند سالته منم چون ریزه میزه ام همه فکر میکنن هنوز بچه مدرسه ایم با اینکه ۲۵ سالمه مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه
11mahlin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 756 منم همینم حالا خوشگل و ناز نیستم ولی چون لاغر و قد کوتاهم به منم میگن گوگولی منم هر چی نگاه میکنم چشم ابروم قشنگ نیست فقط بیبی فیسم
11mahlin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 756 چند سالته منم چون ریزه میزه ام همه فکر میکنن هنوز بچه مدرسه ایم با اینکه ۲۵ سالمه ۱۶
11mahlin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 756 اینطوری هم خوب نیست سعی کن ارتباطات اجتماعیتو ببری بالا اعتماد به نفش داشته باش یکمم یعضی جاها ابهت ... میدونم ، اوایل خوشم میومد ولی الان خستم کرده دلم میخواد یخرده سر زبون دار تر بودم ، الان که فقط در حد مدرسه ست نگران فردام که میخوام برم تو جامعه
افرا۷۹ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2802 ۱۶ به منم میگن ۱۷ ۱۸ سالته میگم نه بابا ۲۵ سالمه هیچکی باور نمیکنه مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه
blue_hour عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 762 میدونم ، اوایل خوشم میومد ولی الان خستم کرده دلم میخواد یخرده سر زبون دار تر بودم ، الان که فقط در ح ... گوگولی و بیبی فیس بودن ربطی به سر و زبون نداره ها من میشناسم از همکلاسیام با قد دقیق 150 که خیلی هم بیبی فیسه و صداش نازکه ولی آدمو میخورهههه با اون زبونش Think I'll miss you forever