2777
2789
عنوان

چرا کم روزی ام

154 بازدید | 18 پست

بچه ها من خیلی کم روزی ام، مثلا با وجود تلاش زیادم تو زندگی یه شغلی با درامد کم نصیبم شد، بعد همیشه بی پولم، از اونطرف خاستگار هم ندارم اصلا(اونم یه جور رزق محسوب میشه)، نمیگم ادم خوبی هستم ولی خب ادم بدی هم نیستم، بنظرتون چرا؟ ولی بعضی ها رو میبینم از در و دیوار براشون میرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مداومت داشته باش به خواندن نماز استغفار.

دائم الوضو باش.

نماز اول وقت بخون.

حتما بین الطلوعین بیدار باش.

موثرهستن تو زیاد شدن رزق.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

رضایت قلبی پدرو مادر

خیلیاشون ظاهری میگن راضین ولی یکم باهاشون حرف بزنی متوجه نارضایتیشون میشی

من به چشم دیدم اونایی که پدر و مادرشون قلبا ازشون راضین ،زندگیشون رو رواله

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بسم الله رحمن الرحیم.. استغفراللله الذی لااله الاهوالحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السماوات والارض من جمیع ظلمی وجرمی واسرافی علی نفس واتوب الیه... این استغفارازامام صادق علیه السلام هست.. روزی چهارصدمرتبه.. میگن خیلی خیلی برای مشکلات ورزق وروزی خوبه.. یکماه بگو.. خیلیا بایکماه گفتن به اون چیزی که خاستن رسیدن.. منم تازه شروع کردم گفتن.

برای سلامتی وتعجیل درفرج آقا صلوات بفرست.. ممنون

برای افزایش روزی هر شب واقعه بخوان

آیت کرسی

دائم الوضو بودن

مسواک زدن

جارو کردن درب منزل

تار عنکبوت از منزل پاک کردن

نان ریزه های سفره رو خوردن

در سجده دعای یا خیر مسئولین و یا خیر المعطین خواندن

خوش نیت بودن و ذکر استغفار

و چند تا نقطه

برای ازدواج همدعای یستشیر

و دعای سیفی صغیر خیلی مفیده

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

اگه نمی خون نماز بخون مخصوصا صبح اول وقت تا طلوع آفتاب دعا کن سوره یس بخون و دعاهای رزق واقعا روزیت زیاد میشه درضمن نمی دونم اهلش هستی یا نه غر نزن پیش آدمای غرغرو نشین صدقه بده اینا رو تاثیرشو له چشم دیدم وقتی انجام میپم وقتی تنبلی می کنم یا خواب می مونم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم