2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

185 بازدید | 13 پست

عکس نوزاد دختر میاره جلو بچه شش ماهه میگه پسند میکنی برات بگیریم یا همش بهم میگه مامان دو تا پسررررر پوستت کندس حالمو بهم میزنه کاراش

دخترای خودش دختر به دنیا اوردن اونارو دوس داره به من میگه کاش دختر میشدن بچه هات چون خواهر نداری ... جمعه ها همیشه میرفتیم الان میگه جمعه ها نیستیم تلفنشونو جمعه جواب ندادن برگشتیم خونه میگه دخترا وسط هفته میان تونستین اون موقع بیاین هر بی احترامی بخوان میکنن دلم میخواد بکشم خودمو دیگه نبینمشون

زندگیمو مختل کرده روحیمو اورده پایین حرفاش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی مادرشوهرا بالا خونه رو دادن اجاره تو کلشون بجای مغز دمپایی حمومه

بعد سه هفته میخواستیم بریم تلفن جواب ندادن برگشتیم خونه شب شوهرم گفت بچه هارو بزار خونه مامانت الان بریم رفتیم گفت بچه ها کجان گفتیم هفته دیگه میایم ظهر نبودین گفت هفته دیگه که ماه رمضونه😐😐😐😐

به شوهرم گفتم به مامانت بگو هر موقع خوااست خودش زنگ بزنه بگه تا ما بریم همش میخوان مارو سورپرایز کنن با رفتاراشون نمیدونیم بریم نریم هر کار کنیم یه چیز میگن بعدم برای بچه های دست گلم همش دنبال عروسه حرف دامادی میزنه برای بچه دو ساله ینی تو بدبختی تو عروس دار میشی تو پسر منو گرفتی ایشالا ازت بگیرن

بعد سه هفته میخواستیم بریم تلفن جواب ندادن برگشتیم خونه شب شوهرم گفت بچه هارو بزار خونه مامانت الان ...

اصلا نرین رفت امد نکنین

بزار تو جهنم خودشون و افکار پوسیدش بمونه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤