2777
2789
عنوان

یه چیزی بهم بگو

117 بازدید | 17 پست

یه چیزی رندم بگو حالا میتونه نصیحت باشه هر چی

و بگو چه حسی میگیری ازم

نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسانی سردرگرم در جست و جوی معنای زندگی ..کسی که احساسات منفی دیگزان رو خوب درک میکنه و گول تعریف و تمجید های دروغین دیگزان رو نمیخوره

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

امسال عید اولین کسی که بهت عیدی نداد گفت بزرگ شدی رو بزن تو گوشش

کاربری دومه به خداااا دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید/اردیبهشت: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ🐍کاشت ناخن🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر خصوصی و عمیق است ثابل گفتن نیست)هرچیم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

امسال عید اولین کسی که بهت عیدی نداد گفت بزرگ شدی رو بزن تو گوشش

گفتی رندوم این اومد تو ذهنم اصن نمیدونم چند سالته

کاربری دومه به خداااا دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید/اردیبهشت: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ🐍کاشت ناخن🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر خصوصی و عمیق است ثابل گفتن نیست)هرچیم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

گفتی رندوم این اومد تو ذهنم اصن نمیدونم چند سالته

جالب بود😂

نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.