2777
2789
عنوان

همینم کم بود

101 بازدید | 16 پست

اصلا به چشم نمی یاد کارام حتی کم تر ارزش داره امروز تو جمع برگشته بهم می گه فلانی همسن تو با خیاطی و طراحی پول پارو می کنه یا فلانی شوهر کردهنمی خوای شوهر کنی حالاتو هم برو افق کوروشی جایی کار کنه اینقدر وبال گردن نباشی باورتون می شه من دانشجو ام بابام هم خدارو شکر اونقدری داره ده تا عین منو بفرسته دانشگاه لین فامیلامون نمی دونم رو شیشه ان چین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی که فهمید توضیح بده

خودم توضیح می دم یه جمع با فامیلمون بودیم برگشتن اینا رو بهمگفتن که دختر خالت باخیاطی طراحی پول پارو می کنه همسن توعه یا همه دخترای فامیل شوهر کردن تو موندی وبال گردنی هیچ کاری نمی کنی برو افق کوروش کار کن بعد انگار اینا خرجمو می دن با اینکه می دونن بابای من اونقدری داره که ده تای منو می تونه بفرسته دانشگاه همش تحقییر می کنن

خودم توضیح می دم یه جمع با فامیلمون بودیم برگشتن اینا رو بهمگفتن که دختر خالت باخیاطی طراحی پول پارو ...

حسود و اسکلن توجه نکن

دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤. اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂

بابات بهت گفت یا فامیل ؟؟

فامیل همش می گن بابام گفت دختر شوهر دادن تو این سن انگار از سر خودت وا کردی من دوست دارم دخترم خودش انتخاب کنه نهبه زور تحمیل کنم

خودم توضیح می دم یه جمع با فامیلمون بودیم برگشتن اینا رو بهمگفتن که دختر خالت باخیاطی طراحی پول پارو ...

بی زبون نباش ،ببخش ولی برین بهشون ،بگو به شما چه

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

فامیل همش می گن بابام گفت دختر شوهر دادن تو این سن انگار از سر خودت وا کردی من دوست دارم دخترم خودش ...

بابات چه فهمیده س

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

سلام می دم جواب نمی دن یا سرکوفت می زنن همه رو می زنن تو سرم اونقدر بدم می یاد از فامیلمون همه چیو ت ...

افکارشون واسه دوران پارینه سنگیه😑

دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤. اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂