2777
2789
چرا ولی همش میگن ملکه ولی انگار پادشاهی در کار نیست. خب ملکه از این جهت ملکه شد که چون فرزند پادشاه ...

بله از بس که اقتدار داشتن 

اولیشم الیزابت اول دختر هانری هشتم بود 

چرا ولی همش میگن ملکه ولی انگار پادشاهی در کار نیست. خب ملکه از این جهت ملکه شد که چون فرزند پادشاه ...

باید دید باید ملکه عمرشو به خدا بده تا ببینیم چی میشه ولی این ملکه ای که من میبینم من پیرم بشم ایشون همچنان حکومت میکنه 😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پاشده بودم با چشم خوابالو اشک میریختم و فیلم میگرفتم ساعت ۱۱ جم داد حتما شبکه های دیگم پوشش دادن ...

بیبی سی زنده نمایش داد من نرسیدم همشو ببینم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اره نازه  از اوناست که با پنبه سر میبره  دقیقا مثل جونی خود الیزابته  از اون خیلی ...

مشخصه داناست تیپش استایلش با کارایی که میکنه هیچکس واقعا نمیتون رقیبش باشه خیلی زن موفقیه ملکه یکم بدجنسه ولی کیت خیلی بهتزه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
آره این لباس و از سال ۲۰۱۵ داشت... سه تا عکس تو سالای ۲۰۱۵..۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ که امروز بود با این لباس ازش ...

کیت داشت میترکید نمیدونم چرا 

فکر کنم انتظار داشت هری هیچوقت ازدواج نکنه 

بله از بس که اقتدار داشتن  اولیشم الیزابت اول دختر هانری هشتم بود

ملکه ویکتوریا همون کسی بود که تقویم میلادی رو این شکلی کرد. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
مشخصه داناست تیپش استایلش با کارایی که میکنه هیچکس واقعا نمیتون رقیبش باشه خیلی زن موفقیه ملکه ...

نه بابا کیت از ملکه هم بدجنس تره ولی چون خیلی سیاستمداره مشخص نمیشه 

اما این مگان مگان خواهر🤣😂😁

منکه میگم این مگان ملکه میشه حالا میبینیم 

ابنکه لباس تکراری پوشیده به جوریه...انگار که میخواسته بگه اونقدر برام مهم نیست که بخوام خیلی به خودم برسم؟یا مثلا این مراسم زیاد مهم نیست.. هرچه قدر ساده پسند باشن یه لباس جدید پوشیدن احترام بیشتری و نمیرسوند؟

این حرفا چیه بنده خدا تازه زایمان کرده هنوز شکمشم جمع نشده بود

کاش میزاشتن یکم بعد عروسی میگرفتن این بیچاره حالش سرجاش بیاد 😞

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
این حرفا چیه بنده خدا تازه زایمان کرده هنوز شکمشم جمع نشده بود

حدس من این بود 

به زور یه لبخند مصنوعی رو لبش نگه داشته بود 

البته من خواب الود بود فردا نگاه کنم دقیق

مشخصه داناست تیپش استایلش با کارایی که میکنه هیچکس واقعا نمیتون رقیبش باشه خیلی زن موفقیه ملکه ...

اتفاقا یه مقاله دیدم راجع به همین شباهت کیت با دایانا. خیلی از لباسهاش مثل اون بود. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.