melorin58 مدیر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 1782 عنوان مگان و هری | مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 126 پست نطرتون چیه در مورد ازدواج این دونفر 1397/02/30 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melorin58 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 1782 چرا ولی همش میگن ملکه ولی انگار پادشاهی در کار نیست. خب ملکه از این جهت ملکه شد که چون فرزند پادشاه ... بله از بس که اقتدار داشتن اولیشم الیزابت اول دختر هانری هشتم بود
khakestari عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3357 چرا ولی همش میگن ملکه ولی انگار پادشاهی در کار نیست. خب ملکه از این جهت ملکه شد که چون فرزند پادشاه ... باید دید باید ملکه عمرشو به خدا بده تا ببینیم چی میشه ولی این ملکه ای که من میبینم من پیرم بشم ایشون همچنان حکومت میکنه 😀
Anashid3133 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 23264 منم پاشده بودم با چشم خوابالو اشک میریختم و فیلم میگرفتم ساعت ۱۱ جم داد حتما شبکه های دیگم پوشش دادن ... بیبی سی زنده نمایش داد من نرسیدم همشو ببینم کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 اره نازه از اوناست که با پنبه سر میبره دقیقا مثل جونی خود الیزابته از اون خیلی ... مشخصه داناست تیپش استایلش با کارایی که میکنه هیچکس واقعا نمیتون رقیبش باشه خیلی زن موفقیه ملکه یکم بدجنسه ولی کیت خیلی بهتزه گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
melorin58 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 1782 آره این لباس و از سال ۲۰۱۵ داشت... سه تا عکس تو سالای ۲۰۱۵..۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ که امروز بود با این لباس ازش ... کیت داشت میترکید نمیدونم چرا فکر کنم انتظار داشت هری هیچوقت ازدواج نکنه
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 حس میکنم کیت از جاریش خوشش نمیاد گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 بله از بس که اقتدار داشتن اولیشم الیزابت اول دختر هانری هشتم بود ملکه ویکتوریا همون کسی بود که تقویم میلادی رو این شکلی کرد. تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 البته هیچکس از جاریش خوشش نمیاد😁 گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
khakestari عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3357 کیت داشت میترکید نمیدونم چرا فکر کنم انتظار داشت هری هیچوقت ازدواج نکنه این حرفا چیه بنده خدا تازه زایمان کرده هنوز شکمشم جمع نشده بود
melorin58 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 1782 مشخصه داناست تیپش استایلش با کارایی که میکنه هیچکس واقعا نمیتون رقیبش باشه خیلی زن موفقیه ملکه ... نه بابا کیت از ملکه هم بدجنس تره ولی چون خیلی سیاستمداره مشخص نمیشه اما این مگان مگان خواهر🤣😂😁منکه میگم این مگان ملکه میشه حالا میبینیم
رکسانا71 عضویت: 1389/12/21 تعداد پست: 2278 ابنکه لباس تکراری پوشیده به جوریه...انگار که میخواسته بگه اونقدر برام مهم نیست که بخوام خیلی به خودم برسم؟یا مثلا این مراسم زیاد مهم نیست.. هرچه قدر ساده پسند باشن یه لباس جدید پوشیدن احترام بیشتری و نمیرسوند؟
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 این حرفا چیه بنده خدا تازه زایمان کرده هنوز شکمشم جمع نشده بود کاش میزاشتن یکم بعد عروسی میگرفتن این بیچاره حالش سرجاش بیاد 😞 گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
melorin58 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 1782 این حرفا چیه بنده خدا تازه زایمان کرده هنوز شکمشم جمع نشده بود حدس من این بود به زور یه لبخند مصنوعی رو لبش نگه داشته بود البته من خواب الود بود فردا نگاه کنم دقیق
khakestari عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3357 ابنکه لباس تکراری پوشیده به جوریه...انگار که میخواسته بگه اونقدر برام مهم نیست که بخوام خیلی به خودم ... کیت تو خیلی از مراسما لباس تکراری پوشیده ، ملکه مد هم بهش میگن
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 مشخصه داناست تیپش استایلش با کارایی که میکنه هیچکس واقعا نمیتون رقیبش باشه خیلی زن موفقیه ملکه ... اتفاقا یه مقاله دیدم راجع به همین شباهت کیت با دایانا. خیلی از لباسهاش مثل اون بود. تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.