سلام بچه ها لطفا یکی کمکم کنه، همسر من متادون مصرف میکنه ولی نمیدونه من میدونم، پیام های حذف شده ش رو چک کردم به چنتا دوستاش این پیام رو چند بار فرستاده ولی نمیدونم یعنی چی ، حسم میگه مربوط به متادون هست ولی هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم ، پیامش اینه 2 1 ، گاهی هم 3 1 فرستاده براشون ، فقط همین ، این یعنی چی ؟
وابستگی اعتیاد به متادون از خود. مواد بیشتره ممکنه منظورش قرص ب ۱یاب۲باشه
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
بخدا دارم رد میدم پس اینی که نوشته یعنی چی ؟ چند بارم تو روز های مختلف نوشته ، همون سرچ کردم ۲ ۱ رو ...
قرص ب۱ وب۲
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
وابستگی اعتیاد به متادون از خود. مواد بیشتره ممکنه منظورش قرص ب ۱یاب۲باشه
ای خدا یعنی ب ۲ هم ممکنه بخوره ؟اخه انگار با متادون تداخل داره ، متادون رو مطمئنم میخوره چند بار تو جیبش پیدا کردم، متاسفانه تریاک مصرف میکرد برای ترک اون به این رو اورده گیج
ای خدا یعنی ب ۲ هم ممکنه بخوره ؟اخه انگار با متادون تداخل داره ، متادون رو مطمئنم میخوره چند بار تو ...
لابد اون نبود خواسست اینو تهیه کنه
آخه بعضی وقتا هم نوشته ۳ به اضافه ۱ ، قرص ب ۳هم داریم ؟
اون ن منظورش باهم