2777
2789
عنوان

باداری

44 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

من سال هاست کم کاری تیرویید دارم. قبل بارداری چند ماه زیر نظر دکتر غدد تیروییدم اوکی شد برای اقدام به بارداری. بعد باردارشدن هفته 5 رفتم عدد tsh=2.5 بود دکتر دز رو 10 درصد زیاد کرد. بعد دوباره هفته 8 مطب دکتر زنان آزمایش دادم که تا جواب بیاد شده بود ی هفته tsh=9 در نهایت دوباره هفته 9 آزمایش دادم tsh=9.7 . من خیلی نگران این چهار هفته ام که برای بچه ضرر داشته باشه. اگر شما تجربه دارید لطفا بهم بگید . خیلی نگرانم واقعا

منم کم کاری تیروئید داشتم از قبل اقدام قرص میخوردم اقدام کردمم میخوردم باردارم شدم دکتر گفت ادامه بده قرصم میخوردم بچه شیر میدادمم میخوردم الان بچم 5 سالشه من هنوز قرصم میخورم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم کم کاری تیروئید داشتم از قبل اقدام قرص میخوردم اقدام کردمم میخوردم باردارم شدم دکتر گفت ادامه بد ...

من نگران قرص نیستم میدونم امنه . نگران خیلی کم کار شذن تیروییدم بیم هفته 5 تا 9 هستم که بچه هورمون لازم رو نداشته و مغزش رشد نکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نگران قرص نیستم میدونم امنه . نگران خیلی کم کار شذن تیروییدم بیم هفته 5 تا 9 هستم که بچه هورمون ل ...

تا وقتی قرصت رو درست بخوری هیچ اتفاقی برای بچت نمیفته خیالت راحت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شما برات پیش اومده بود تو سه ماه اول دکتر دز داروت زیاد کنه ؟

نه من از همون قبل اقدام تا الان که بچم 5 سالشه دوزم یکی بوده زیاد نشده

عددهای tsh اتون یادتونه؟

نه یادم نیست ولی هربار چکاپ میدم دکتر میگه همونجور ادامه بده