2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز بود هنوز بی بی چک نزدمشما چی؟؟ اتفاقا چند دقیقه پیش بیادت بودم. بازم بی بی چک زدی یا رفتی ازما ...

سلام خوبی عزیز، والا دیگ ازبیبی خسته شدم رفتم آزمایش دادم ببینم تکلیفم چیه ،ینی هنوز پریود نشدی توام؟ پربودت به موقعس؟؟

سلام خوبی عزیز، والا دیگ ازبیبی خسته شدم رفتم آزمایش دادم ببینم تکلیفم چیه ،ینی هنوز پریود نشدی توام ...

سلام خوبی؟؟ اره تقزیبا به موقع میشم . امروز ۲ روز تاخیرم اما منفی شد . طبق گفته دکتر اگه همه چیز خوب پیش رفته باسه لقاحم ۲۱-۲۲ بوده و الان فکر نکنم نشون بده البته اکه بارداری انفاق افتاده باشه

شما جوابت کی میاد؟؟ طبق محاسبه من شما ۴ روز از من جلوتری

سلام خوبی؟؟ اره تقزیبا به موقع میشم . امروز ۲ روز تاخیرم اما منفی شد . طبق گفته دکتر اگه همه چیز خوب ...

انشالله که همینطوره واس منم امروز شد ۵ روز، رفتم دکتر گفتم اینجوریه بیشترین چیزی که اذیتم میکنه سرگیجس، ولی گفتم بیبی هم منفی شده، بعد گفت آزمایش رو بدم اگر مثبت شد که هیچ ،اگر منفی شد صبر کن دوسه روز دیگ خودت پریود میشی، به خودم میگم اشکال ندارع هرچی شد خودمو ناراحت نمیکنم ولی میدونم که حالم گرفته میشه دست خودم نیست ..

انشالله که همینطوره واس منم امروز شد ۵ روز، رفتم دکتر گفتم اینجوریه بیشترین چیزی که اذیتم میکنه سرگی ...

دقیقا منم همینطور . هر چی قسمتمون باشه

راستی مگه هاله ننداخته بود بی بی شما؟؟

دقیقا منم همینطور . هر چی قسمتمون باشهراستی مگه هاله ننداخته بود بی بی شما؟؟

چبدونم چون دیرانداخت قابل اعتماد نبود یکی دیگه هم زدم اون کلا منفی بود حتی همونم ننداخت نمیدونم چرا