2777
2789

دعاکن منم این ماه با داربشم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

دیرهاله بیاافته منفیه اماانشاالله بارداری ولی تودوران اقدام پریود اینوراونورمیشه واینکه صبح زود بزن ...

اره همون دوسه روزه صبر کنم ببینم چی میشه، دکتر قرص جدید نوشته منتظرم اگر پریود بشم بخورمش معطل موندم بخدا، خیلی خسته کننده شده برام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی کلا دیر هاله بندازه منفیه

نه بنظرم ربطی نداره اما زود که مینداره قطهعی تره. کسایی بودن بعد نصف روز هاله انداخته و مثبت بودن.

من خودم یکبار چند سال پیش بعد 3 ساعت هاله انداخت همون روزای اول. چند روز بعدش بعداز 2 دقیقه.

انشالله جفتمونم باشیم به حق امام زمان،بچه اولته یادوم

اولمه عزیزم ایشالا دیگه خسته شدم بخدا

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

چندم سیکلی

۲۲