2777
2789
مشخصه تو عکس

اشکالی ندارن هاله منفیه مثبت همون لحظه می افته من ۶ماهه تواقدامم سروکارم بابیبی چکه😂

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکالی ندارن هاله منفیه مثبت همون لحظه می افته من ۶ماهه تواقدامم سروکارم بابیبی چکه😂

منم ۴ماهه بااین ماه که تواقدامم ولی اصلا نشده بود پریودم اینور اونور بشه چون قرص هم میخوردم دقیق به موقع میشد

منم ۴ماهه بااین ماه که تواقدامم ولی اصلا نشده بود پریودم اینور اونور بشه چون قرص هم میخوردم دقیق به ...

دیرهاله بیاافته منفیه اماانشاالله بارداری ولی تودوران اقدام پریود اینوراونورمیشه واینکه صبح زود بزن بی بی رو شاید هنوزم هورمون بارداری به اندازه کافی ترشح نشده بی بی چک رو یک هفته بعد عقب افتادن پری میزنن صب کن

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بنظرت چقد دیگه صبر کنم ،اصلا اگر بازم اینجوری نشون بده پریود نشم چیکارکنم ول معطل

بی بی تا پریودی نشدی بزن ولی تا یک هفته صبر کن در کل برا آزمایش هم

خیره اینقدر منتظر نباش و تقویم رو نگاه کن و کلن بکش بیرون از موعد و زمان باور کن زودتر میشی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ینی کلا دیر هاله بندازه منفیه

شاید هورمون بارداری به اندازه کافی ترشح نشده یک هفته بعد بی بی بزن