2777
2789
عنوان

خانوما الان قرن چندیم ما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5223 بازدید | 42 پست

ببين عزيزم تو ني ني سايت از همه گروه ادمي هست از تمام نقاط ايران با تمام تفكرات توش هستن ديگه ايران هستاد ميليون جمعيت داره بعضي از تفكرات رو ميبينم باورم نميشه هنوز همچين چيزهايي هست بعد سوال ميكني ميگن از يه شهر كوچيك ايم باور نميكني جاري ام ميگفت براي از بين بردن مورچه يه دعا هست وقتي ديد دهن من باز مونده ميگفت تو كتاب مفاتيحه نميدونم چه كتابيه همه دعاها توشه تو اون خونده خودش گفتم ببين عقلتو بزار وسط اخع همچين چيزي مگه امكان داره ميگفت من خودم خوندم مورچه ها كم شدن از خونم ديكه چي بگم جاري ام يه زن از يه روستاي دورافتاده است حالا به هر كي ميگم باورش نميشه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دو قرن دیگه شاید...

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
ببين عزيزم تو ني ني سايت از همه گروه ادمي هست از تمام نقاط ايران با تمام تفكرات توش هستن ديگه ايران ...

اره عزیزم میدونم اینو

کم اعصابم سر این چیزا خورد نشده تو ایران

خوشبختی از آن کسی است که دیگران را خوشبخت سازد. "گاتها، هات43، بند1" 
ببين عزيزم تو ني ني سايت از همه گروه ادمي هست از تمام نقاط ايران با تمام تفكرات توش هستن ديگه ايران ...

اینو که منم شنیدم،اینا همش به اعتقاد بستگی داره عزیزم،حالا چون جاریت تو روستاست دلیل نمیشه که الکی بگه

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
من منظورتو نگرفتم. الآن حرفت چیه؟  

حرفم اینه که نگین مشروب نجسه. نگین هر کی بخوره تا چهل روز دعاش بالا نمیره. نمیدونم خیر و برکت از زندگیش میره. ال میشه بل میشه

بگین چون برا سلامتی مضره از نظر علمی، پس نمیخوایم تو خونمون بیاد 

این تاپیک در راستای یه تاپیکی بود که چند دقیقه پیش ترکید

اقا حرفات درست ولی نگه دار واس خودت خب؟ هرکی ی عقیده ای داره قرار نیس برینی ب عقیده منو بقیه 😒😒😒

عزیزم کوچولو برو بخواب. وقت خوابه