2777
2789
عنوان

ناشکری

80 بازدید | 10 پست

چرا بعضیا فکر میکنن رشتشون بده یا هرچیزی؟

مثلا من رفتم انسانی عاااااااشقشم واقعا.

این تفکر ها چیه که هنوزم هست؟

نه ببین انسانی خوب نیست تجربی خوبه،

تجربی خوب نیست ریاضی خوبه،

هنرستان جای تنبلاست.

خداییش چه خبره؟

دوستم رفته تجربی واسش ارزو موفقیت کردم بعد برگشته میگه رشته تو بدرد نمیخوره.

این جداسازی ها توی هر زمینه ای هستن چه مالی چه سیاسی چه دینی،چه خبره خداییش😂

خوب از نظر منم تجربی خوب نیست ولی نمیکوبم تو صورت کسی تازه تیک تاک همه ج...ر دادن بخاطر رشته ها چه خبرههه😂😂😂مگه هدف این نیست تهش موفق بشیم؟:))

من هم به رشته انسانیم خندیدن هم به رشته ی دانشگاهیم . مترجمی زبان عربی خوندم 😁ب هرکی میگفتم قیافش نوچ میشد ولی خودم دوس داشتم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطالعه کافی ندارن و تعصبی ان

دقیقا الان همینجا بگم تجربی اسونه هزار نفر میریزن سرم که نه فرمول داریم فرمول

بعد وقتی میگم انسانی یک حجم زیاد حفظیات همونایی که دروس تخصصی انسانی واسشون سخت ترین درساست میگن وای نه حفظیات که اسونهه😂😂🥲

دقیقاااااامثلا میگن ریاضی ها تنبلن تجربی ها زرنگن انسانی ها فلانن😑

بخدا رفیق دارم ریاضیه و رفیق دارم تجربی

مطالب انسانی دید نمیتونست هندل کنه🥲

گفتم جداسازی ها همه چیو ریخته بهم

دقیقا الان همینجا بگم تجربی اسونه هزار نفر میریزن سرم که نه فرمول داریم فرمولبعد وقتی میگم انسانی یک ...

دقیقا همینطوره انقد ناآگاهن که نمیدونن جامعه هم به اقتصاد دان نیاز داره هم پزشک هم کارگر هر شغل و رشته ای نیاز و قابل احترامه لزومی نداره با هم مقایسه شن.

و دریغا چه تلخ تلخ فرو میریزم با سنگینی غربت عمیق در سرزمین اجدادی خویش،دیگر جوان نمی شوم....کاربر قدیمی هستم.

بخدا رفیق دارم ریاضیه و رفیق دارم تجربی مطالب انسانی دید نمیتونست هندل کنه🥲گفتم جداسازی ها همه چیو ...

هر رشته سختی ها و پیچیدگی های خودش رو داره و نباید با هم مقایسه بشن و از همه مهمتر رشته آدم نمیتونه ملاک باشه برای اینکه درسخونه یا تنبل موفق میشه یا بدبخت

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم