2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی ۱۴ تارم میتونه نده؟

خیر بابت اون ضمانت اجرایی هست

تا ۱۴ تا زندان داره به بعد قسط بندی میشه

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت

خیر بابت اون ضمانت اجرایی هستتا ۱۴ تا زندان داره به بعد قسط بندی میشه

اهان اونوقت میتونه اون ۱۴ تارم قسطی کنه؟؟

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

حکم زندان برای بیشتر از ۱۴ تا نیست عزیزم برای زیر ۱۴تاست ولی این نیست که فقط ۱۴ تا باشه هرچقدر بخوان میتونن بزارن فقط ضمانت اجراش برای ۱۴تاست

ایران قشنگم، وطن صبور من، سال ها در دست زورگویانی بودی که تو را تکه تکه کردند و زخم هایت را به نام منافع خودشان گذاشتند. امروز که مزدور های دنیا روبه رویت ایستاده اند، روشن است که راهت درست است، چون دشمن حق همیشه چهره اي خشن دارد. به تو افتخار مي کنم ايران من، که ايستاده اي با وجود همه زخم ها و سختي ها. تو در برابر فشار، ترور و سختي ها مقاومت کرده اي، چون ايمان داري. تو مي تواني، چون خدا با مردمي است که مقابل ظلم مي ايستند و تاريخ در نهايت حقيقت را خواهد فهميد ومیفهمد علی که بود.

حکم زندان برای بیشتر از ۱۴ تا نیست عزیزم برای زیر ۱۴تاست ولی این نیست که فقط ۱۴ تا باشه هرچقدر بخوان ...

اهاااا

باید بده همون لحظه نداشت زندان

اخه شوهر من درخواست اعسار داده پس چی میشه اون همشو میخواد قسطی بده در صورتیکه ماشینشو توقیف کردم اومده واسه اون یه قولنامه جعلی درست کرده نمیدونم دادگاه قبول میکنه یا نه

اخه شوهر من درخواست اعسار داده پس چی میشه اون همشو میخواد قسطی بده در صورتیکه ماشینشو توقیف کردم اوم ...

در این مورد با یک وکیل مشورت کنید

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت