2777
2789
عنوان

رژیم دخترزایی

92 بازدید | 11 پست

خانوما دکتر برای من رژیم دخترزایی داده اما هرچی میوه توش نوشته قلیلیی هست مثلا انجیر که نوشته ۲۰۰ گرم مجبورم خشکشو بخورم البالو خشک انگور خربزه طالبی بعد اومده پنیرلیقوانم داده البته روزی ۵۰ گرم قره قروت پسته بوداده و زیتون سبز گفته کلا شک دارم هم شور هم قلیایی تازه ب منشی هم چن بار گفتم گفت نه درسته کالباسم نوشته سیب زمینی ماکارونی دوغ ماست

منتها روشش اینجوریه که مثلا نان لواش ۲۰۰ گرم ۵۰ گرم پنیرلیقوان ۵۰ گرم قره قروت ۱۰۰ گرم کالباس ۱۰۰ گرم پسته بوداده و....

یا حسین دنبال چ چیزا ک نیستید مثلا اینا انجام بدی حتما یعنی دختر میشه یا مثلا پسر میشه اقدامات بکن بقیه اش بسپار ب خدا

چفرقی داره دختر یا پسر

هر دو نعمت و برکت خدان

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی در کل میگن اگ تو رابطه اگر مرد زودتر از زن ارضا بشه دختر اگه زن از مرد زودتر ارضا بشه پسر

و اینکه میگن اونها دختر دارن طبع سردن

اونها ک پسر دارن طبع گرم

حالا درست غلط نمیدونم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

یا حسین دنبال چ چیزا ک نیستید مثلا اینا انجام بدی حتما یعنی دختر میشه یا مثلا پسر میشه اقدامات بکن ب ...

هردونعمت خدان من ی پسر دارم ک همه کجودمه میخام کنارش خدا ی دختر سالمم بهم بده چ ایرادی داره

ولی در کل میگن اگ تو رابطه اگر مرد زودتر از زن ارضا بشه دختر اگه زن از مرد زودتر ارضا بشه پسر و اینک ...

اره اینارو میدونم انقد مطلب خوندم ضد ونقیص این دکترم رژیمی که داده دوستم برای پسردارشدن رفته بود پیشش با رزیم این پسردار شد ولی نمیدونم دختر جواب داده یا نه