2777
2789
عنوان

دکتره عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3881 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای نکبت همونجا میزدی رو دستش داد و بیداد میکردی

بخداقسم شوکه بودم از کارش... هیچکاری اون لحظه نتونستم بکنم

فقط قلبم تند میزد از ترس

حرفایی ک بالای سرم میزد

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

من چند سال پیش رفتم دکتر برا سینم دکتره پیر بود نگو تو نخ منه کثافت یه جوری ور رفت با سینم که یادم میاد حالم بد میشه منم نمیدونستم که بعدا که رفتم خونه حس بدش اومد سراغم چون بهم گفت چشمات چه خوشگله فهمیدم عوضی بوده

این همه دکتر خانم چرا برای این مشکلات پیش مرد میرید؟حتما شکایت کن استارتر

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بخداقسم شوکه بودم از کارش... هیچکاری اون لحظه نتونستم بکنمفقط قلبم تند میزد از ترسحرفایی ک بالای سرم ...

چی میگفت

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

بار بعدی باز برو

ضبط گوشی روشن کن

بعد دست که زد بگو چرا دست میزنی و اینا ...

بعد تف بنداز تو صورتش داد و هوار راه بنداز تو مطب

همه چی مطب رو بریز بهم

شرفش رو ببر

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

کاش با همسرت میرفتی من باشم هیچ وقت دکتر مرد نمیرم تنها

یه دکتره خیلی پیر بود و منم اصلا فکر نمیکردم

آره اشتباه کردم تنها رفتم

البته خب شوهرم بچه هام و نگه داشته بود

خدایا مواظب گل های زندگیم باش