2777
2789
عنوان

خوشگلی

408 بازدید | 19 پست

اونهایی که خوب بلدن صورتهای داغونشون بپوشونن وتیکه بشن لطفا بیان

تعداد رای : 3
نظرسنجی
لطفا
3
100%
خانوما
0
0%
من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

نابود کردی ملتو! کی میاد آخه 😂😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این حالتی که گفتی والا هیشکی نمیاد ، اگرم بیان واسه اینه که حالتو بگیرن ، یعنی چی صورتهای داغونتون؟!  

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   

صورتای داغوووووون    😲😲😲 

بیام برات؟ 

کرم پودر هنوز نریسیدم بهش دارم مارکای مختلفو امتحان میکنم🤔

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  

خواهر من جای کرم پودر فکر درست کردن اصل کاری باش. قطعا کم آب میخوری. بیشتر آب بخور. ماسک آلوئه ورا بذار رو پوستت‌ . مصرف تنقلات و شیرینی و فست فود و اینجور چیزها رو کمترش کن. ۸ ساعت خواب کافی داشته باش. کرم مرطوب کننده مناسب پوستت بخر و روزی دوبار بزن. گلاب هم عالیع واسه پوست قبل خواب بزن به پوستت و بگیر بخواب

اینا رو انجام بدی یه کرم پودر معمولی هم واسه مراسم ها کارتو راه میندازه و روز عادی هم که دیگه کرم پودر نمیخوای

وا نکنه فک کردین ملت خوشگلن همه توخیابونا هلو جنایتکاری میکنن دیگه

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

یکاری نه جنایتکاری

یعنی چی هلو جنایت کاری لطفا یه مترجمم با خودت بیار

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  
خواهر من جای کرم پودر فکر درست کردن اصل کاری باش. قطعا کم آب میخوری. بیشتر آب بخور. ماسک آلوئه ورا ب ...

مرسی عزیزم

تیکه بشن؟؟؟؟🤔🤔🤔

اره البته من بیرون آرایش کردنو دوس ندارم توخونه واسه دل خودم وشوهرم

اونا حداقل یه شفتالویی هستن که با آرایش میشن هلو 😁

داغون نیستن که با آرایش بشن تیکه 💎

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

اخاای نی نی سایت همه زیبا به تمام معنا بدون آرایش و جراحی،همه از دم از همه لحاط از خانواده شوهر و جاری سرن.هم طبقاتی هم فرهنگی اجتماعی تحصیلات شغل مقام کلا درجه یکن.پوستشونم هیچ عیب و ایرادی نداره

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟