کاکایووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 114 عنوان کسی که باهاش 77 بازدید | 7 پست در ارتباطم بهم گفت خر:/دعوا کردیم تهش بهم گفت خر😐💔از چشمم افتادش چقدر بیشخصیتهنمیدونم دوباره پیام داد جوابشو بدم یا نه متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 1404/11/18 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2642 چی بگمبدتر از اینا بهم گفته شوهرم چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
winter_girl10 عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 250 از اول باید میگفتی احترام خط قرمزت در رابطه استکلا احترام همه جا باید خط قرمز باشه اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍
کاکایووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 114 چی بگمبدتر از اینا بهم گفته شوهرم اخه شما همسرتون هستشاین پسره نسبتی با من نداره نمیدونم چطور به خودش اجازه میده بی احترامی کنه متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️
کاکایووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 114 از اول باید میگفتی احترام خط قرمزت در رابطه استکلا احترام همه جا باید خط قرمز باشه متاسفانه زبون نفهمههرچیم بگم کار خودشو میکنه متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2642 اخه شما همسرتون هستشاین پسره نسبتی با من نداره نمیدونم چطور به خودش اجازه میده بی احترامی کنه همشون ی گاون من بارها گفتم از بی احترامی و دروغ متنفرم چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
کاکایووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 114 همشون ی گاون من بارها گفتم از بی احترامی و دروغ متنفرم دقیقااصلا نمیفهمن باید رعایت کنن متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2642 دقیقااصلا نمیفهمن باید رعایت کنن بخدا من بارها گفتم جایی نیری ی اطلاع بم بدهبعد میبینم یهو پروفایلش عوض میشه بعد میفهمم رفته بیرون چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️