2777
2789
عنوان

این زندگیه منه

343 بازدید | 14 پست

ازدواج کردی یا نه

با کی زندگی میکنی

چقد درس خوندی

چند تا بچه اید

خونه ماله خودتونه؟

چند تا بچه داری؟

وووووووووو تا ته ادمو در نیارن ول کن نیستن

فضول عزززیززز آخه به تو چههههه؟؟؟؟؟؟؟ این زندگیه منه!!!!! حریم خصوصی منهههه!! خدا خفهههه شدم!!!!!🥵😡😡😡

به نام خدا

جواب نمیدم

بحث رو عوض میکنم

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت اینو پرسیدن، اگه روت نمیشه بهشون بگی که دارن فضولی میکنن، خیلی راحت سوالشون با سوال جواب بده، ...

نه بابا دوزشون خیلی قویه مستقیم میگم ناراحت میشم نپرس

ولی به فامیل جرات ندارم بگم ناراحت میشم بهم همه چی میگن جیک بزنم مادرم عصبانی میشه که چرا جواب دادم به فامیل کج و کولم

پرسیدن سوالی که بدونیم طرف مقابل ممکنه با اکراه و ناراحتی جواب بده گناه کبیره و حق الناسه

تو رو خدا اینو به پیرزنای کج و کوله فامیل ما بگو که ادعای نماز و مذهبم دارن و مستقیم دل میسوزنن هر چقدم خدا میزنه تو سرشون عبرت نمیگیرن

نه بابا دوزشون خیلی قویه مستقیم میگم ناراحت میشم نپرس ولی به فامیل جرات ندارم بگم ناراحت میشم بهم هم ...

من یه بار داییم اینو پرسید، با خنده گفتم دایی دنبال چی هستی، بگو دنبال چی هستی تا من بگم بهش میرسی با این سوالها یا نه.

دایی جان، البته، روشون کارساز نبود. 😅

من یه بار داییم اینو پرسید، با خنده گفتم دایی دنبال چی هستی، بگو دنبال چی هستی تا من بگم بهش میرسی ب ...

ن بابا فایده نداره نمیدونم چه گناهی کردیم هی باید به این و اون جواب پس بدیم اگه بریم کره ماه باز میان فضولی تو کره ماه

ن بابا فایده نداره نمیدونم چه گناهی کردیم هی باید به این و اون جواب پس بدیم اگه بریم کره ماه باز میا ...

دقیقا، سعی کن رفت و آمدهای اضافه رو حذف کنی، وفتی حالت با یکی خوش نیست، مجبور نیستی ببینیش

دقیقا، سعی کن رفت و آمدهای اضافه رو حذف کنی، وفتی حالت با یکی خوش نیست، مجبور نیستی ببینیش

رفت و امد ندارم اصلا با کسی یه شهر دورن زنگ میزنن به مادرم فضولی میکنن

پشت سرم زوم کردن رو زندگیم ول کن نیستن مثل چسب آهننن

رفت و امد ندارم اصلا با کسی یه شهر دورن زنگ میزنن به مادرم فضولی میکننپشت سرم زوم کردن رو زندگیم ول ...

اینارو دیگه نمیشه کاریشون کرد. اندکی صبر، احتمال میدیم که سحر نزدیک است. چی بگم والا

[QUOTE=410413624]تو رو خدا اینو به پیرزنای کج و کوله فامیل ما بگو که ادعای نماز و مذهبم دارن و مستقیم دل میسوزنن هر چ ...[/QUOTEسعی کن برات مهم نباشه اخه اونا هم حد سوادشون همونقدره شایدم واقعا بی قصد و غرض میپرسن

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت