2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 41 پست

نه مگه قراره همه رانندگی بلد باشن رانندگی یه مهارته که با پرداخت پول هر وقت که مایلی میتونی بری یاد بگیری

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
چندتا از دوستای من،۱۹ سالگی رفتن رانندگی یادبگیرن.نه ماشین داشتن نه خانواده شون رانندگی بلد بود؛نه ح ...

من خودمم ۶ سال پیش ماشین نداشتیم سه دفعه ازمون رد شدم منم گفتم تا ماشین نخرم نمی رم دنبالش...امسال رفتم قبول شدم..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولی آدم هرچی بلد باشه بهتره ،ولی اینو دلیل کم دیدم خودت ندون ،مثلا من ۲۲سالمه ۲سالی هست گرفتن گاهی ...

ممنون ازتون.

منم حدود دو سال پیش رفتم کلاس،وسطش ول کردم.خانواده ام ماشین دارن ولی نمی دادن که تمرین کنم.حاضر نیستن خودشون هم بهم یاد بدن.منم بیخیال شدم.

یسری از دوستام،ماشین هم ندارن و خانواده شون هم بلد نیست که بهشون کمک کنه یا ماشین بده بهشون

آره میدونم ، یعنی یه ماشینم نیست باهاش تمرین کنی؟!ولی بازم بنظرم خوبه بری گواهینامه بگیری

ممنون از نظرتون

خودم تقریبا دو سال پیش رفتم کلاس.خانواده ام ماشین دارن ولی حاضر نیستن بهم بدن.قبلا می گفتن گواهینامه بگیری؛ماشین رو میدیم بهت ولی بعد که رفتم کلاس،گفتن نه نمیدیم.منم به اصرار خانواده رفتم کلاس.چند جلسه رفتم کلاس،آیین نامه رو که هیچی یاد نگرفتم.کلاس عملی اش رو هم دیدم نمی تونم رانندگی کنم و چیزهایی که مربی می گفت رو نمی تونستم انجام بدم.برای همین ادامه اش ندادم.

ولی یسری از دوستام،همین یه ماشین رو هم ندارن.خانواده شون هم رانندگی بلد نیست و حاضر نیستن یه ماشین بخرن.برای همین دوسه تا شون که نتونستن گواهینامه بگیرن.دوسه تا شون هم که به سختی گواهینامه گرفتن و الان هیچی یادشون نیست.

ممنون از نظرتونخودم تقریبا دو سال پیش رفتم کلاس.خانواده ام ماشین دارن ولی حاضر نیستن بهم بدن.قبلا می ...

آره بالاخره تمرین هم لازمه درسته🥲

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨

عموی من ۸۵سالشه تو عمرش رانندگی نکرده

ممنون از نظرتون.

اخه مثلا فردی تو این سن رو باز میشه گفت مثلا زمان جوانی شون،اونقدر رانندگی رایج نبوده و....

الان اکثرا یه واکنشی نشون میدن انگار وقتی رانندگی بلد نیستی مثلا یه کمبودی داری