unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 997 عنوان رانندگی کردن 75 بازدید | 10 پست بابا ومامان من هیچکدوم گواهینامه ندارن من ۲۳سالمه ویکساله گواهینامه گرفتم حالا میخوان ماشین بخرن ولی خیلی مسئولیت سنگینیه باز اگه یکیشون گواهینامه داشتن دل آدم قرص بود چقدر بده مسئولیت بیافته گردنت بخدا خیلی خسته ونگرانم امروز | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زيباي_افسونگر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 702 درک میکنم عزیزمبه نکات مثبتش فکر کناینکه مامان بابات چقد خوشحال میشنیا اینکه خیلیا دوست دارن رانندگی کنن اما ماشین ندارنانشالله خیره ....كه تو با مني هميشه.........🌱💫
unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 997 ریلکس باش تو میتونی آدم بزرگترش گواهینامه داشته باشه دلش بهش گرمه چون اولین بارمه میترسم بلایی سرشون بیارم
نازگل6890 عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 1572 عزیزم اگر پدر مادرت گواهینامه داشتن هیچوقت رو پای خودت وانمیستادی و همش وابسته بهشون بودی الان مسنقل میشی عاشق نی نی سایت از سال ۹۵ . التماس دعا🙏😊
unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 997 درک میکنم عزیزمبه نکات مثبتش فکر کناینکه مامان بابات چقد خوشحال میشنیا اینکه خیلیا دوست دارن رانندگی ... ایشالالطفا دعا کن برام میترسم اتفاقی بیافته بلایی سرشون بیارم چون خودمم ناشی هستم
unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 997 عزیزم اگر پدر مادرت گواهینامه داشتن هیچوقت رو پای خودت وانمیستادی و همش وابسته بهشون بودی الان مسنقل ... آره ولی اگه خودشون داشتن من میتونستم ریلکس تر باشم
زيباي_افسونگر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 702 ایشالالطفا دعا کن برام میترسم اتفاقی بیافته بلایی سرشون بیارم چون خودمم ناشی هستم حتما دعامیکنم عزیزمگفتم درکت میکنم چون خودمم رانندگی برام سختهاما دارم تمرین میکنم الان از قبلا بهترمفقط کافیه تمرکز کنی جاهای خلوت تمرین کنیالان اکثر خانم ها رانندگی میکنن چرا تو نتونی؟ ....كه تو با مني هميشه.........🌱💫
unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 997 حتما دعامیکنم عزیزمگفتم درکت میکنم چون خودمم رانندگی برام سختهاما دارم تمرین میکنم الان از قبلا بهتر ... مرسی عزیزم بابت حرفات
زيباي_افسونگر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 702 مرسی عزیزم بابت حرفات خواهش میکنم عزیزمموفق باشی🌹 ....كه تو با مني هميشه.........🌱💫