2777
2789
عنوان

آشنایی

111 بازدید | 19 پست

سلام من با یه آقا پسری داریم آشنا میشیم آشنایی اول از طریق معرفی بوده تا الآن دو جلسه رفتیم بیرون و صحبت کردیم جلسه اول با مامان ها و جلسه دوم خودمون ایشون گفتن یه جلسه دیگه هم خودمون بیرون صحبت کنیم ولی نظر من ابن هست که این ۲ جلسه کافیه بیان خونمون چیکار کنم؟

دو جلسه کافیه؟؟؟؟

نه منظورم برای آشنایی اولیه هست من گفتم چون خانواده ها ممکنه مخالفت کنن وابستگی پیش نیاد خانواده ها یه صحبتی با هم بکنن اگه اوکی بود بریم برای آشنایی بیشتر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه منظورم برای آشنایی اولیه هست من گفتم چون خانواده ها ممکنه مخالفت کنن وابستگی پیش نیاد خانواده ها ...

نمیدونم والا

ولی اینو میدونم خانوادها پاشون بیفته وسط دخالت هم شروع میشه

بخصوص از طرف خانواده پسر

همش حس میکنن تحفن

ازدواجه ها با دوجلسه؟؟؟

نه منظور منو متوجه نشدین من بد گفتم

ببینید الآن پدر من مخالفن من گفتم برای این که وابستگی پیش نیاد و اذیت نشیم بعد از این دو جلسه خانواده ها صحبت کنن اگه اوکی بودن بریم برای اشنایی بیشتر

نه منظور منو متوجه نشدین من بد گفتمببینید الآن پدر من مخالفن من گفتم برای این که وابستگی پیش نیاد و ...

دلیل مخالفت بابات؟

آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂

نمیدونم والاولی اینو میدونم خانوادها پاشون بیفته وسط دخالت هم شروع میشهبخصوص از طرف خانواده پسر همش ...

من خودمم الان موندم چیکار کنم خانواده ها که در جریان هستن دیدار اولیه مادرهامون با هم داشتن ولی گفتم بیان خونه تا خانواده ها با هم اشنا شن نظر شما چیه؟

اتفاقا حضوری خیلی بهتره توی چت چون لحن طرف مقابل مشخص نیست سوتفاهم بوجود میاره عزیزم بنظرم هرچی معاشرت بیشتر باشه هم شما همو بیشتر میشناسین هم خانواده هاتون همو بیشتر میشناسن اوایل بیشتر حضوری همو ببینین بعدا چت کنید یا تلفن بزنید بنظرم

اما حتما از شخص فهمیده ای مشورت بگیر دکتر عزیزی تو فیلمشون گفتن بهتره مدت زمان کوتاه اما جلسات بالا باشه

ینی مثلاااااا توی ۱ ماه تعداد جلسات صحبتتون رو زیاد کنید و رفت و امد کنید

۲ جلسه خیلییی کمه برای آشنایی

من خودمم الان موندم چیکار کنم خانواده ها که در جریان هستن دیدار اولیه مادرهامون با هم داشتن ولی گفتم ...

اونا گفتن شمام قبول کن دیگه

ولی یه توصیه با پسری ازدواج کن از همه لحاظ بخصوص ذهنی مستقل باشه

اتفاقا حضوری خیلی بهتره توی چت چون لحن طرف مقابل مشخص نیست سوتفاهم بوجود میاره عزیزم بنظرم هرچی معاش ...

بله فرمایش شما کاملا درسته حضوری نمیشه طرفو شناخت چه برسه به چت

هم خودم و هم خانواده نظرشون رو ۶ ماه آشنایی هست ولی من گفتم اگه قراره مخافتی باشه همین الآن اعلام بشه که اذیت نشیم

اونا گفتن شمام قبول کن دیگهولی یه توصیه با پسری ازدواج کن از همه لحاظ بخصوص ذهنی مستقل باشه

پسر پخته ای هست حالا میگم شناخت خیلی سطحی هست و قطعا به زمان بیشتری نیاز هست اتفاقا مستقل هم هستن از نظر مالی