2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

48 بازدید | 2 پست

سیستم که چند هزار سال است مشغول استثمار است در طول تاریخ همیشه نهایت تلاشش این بوده و هست که تفکر و اندیشه ی آن عده ای که اندیشه پرور هستند را به بیراهه بکشد و متاسفانه می شود گفت در عصر حاضر تا حد بسیار بالایی موفق بوده سیاهتر از این آیا می شود متصور شد انسانهایی که بر آنند منورالفکرند اکثرا غرق در جهلند. جهلی که بسیار هوشمندانه به اذهان و باورشان تزریق شده فقر مصنوعی اشاعه ی فساد خوی بی رحمی دامن زدن به سطحی نگری و دنیاپرستی و .... همه ی اینها بازوهای آنان بوده و هست برای دزدیدن حکمت ناب و تزریق معلومات باطل و سمی

آنگاه که مطالعه ضعیف شود جز کژاندیشی و جهل نتیجه ای نباید متصور شد

همین متن بوی سیستم میده سیستم یا ماتریکس می خوان آزادی تو رو انکار کنن و آزادی به معنای تاثیر نگرفتن ...

دقیقا شما هم جز همین افرادی هستید که اشاره کردم با ادب و احترام آگاهی با چارتا پست اینستا و تلگرام در خونتون رو نمیزنه

برای هر فن و هنری باید خاکشو خورد صد افسوس

در ضمن تدریس و تلمذ مقدسه نه مکروه اندیشمند باشی ولی خط و میدان غلط جولان بدی چه سود در ضمن از توهم فرازمینی و رپتایل و این اراجیف بیاید بیرون اینم برای ردگم کنیه هر چه هست توی همین زمینه

لطفا مطالعه کنین تجربه کسب کنین در عرفان نظری و عرفان عملی بعد بیاین برای خلق نسخه بنویسین و فریاد و داد آگاهی سر بدید همین که بنده رو زود قضاوت کردین نشان از خام و بی تجربه بودن شماست

مطالعه کنین

همین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.