2821
2789
عنوان

فامیل شوهر

538 بازدید | 23 پست

من چون از خونواده ام دورم، عیدا همیشه مسافرتم. با فامیل شوهرمم خیلی کم رفت و آمد می کنیم. شوهرم اصلا حوصله رفت و آمد نداره. بعد دیروز خاله شوهرم که 80 سالشه، تلفنی به شوهرم گفته اگه خانمت نمیزاره رفت و آمد کنی، به حرفش گوش نکن. حالا شوهرمم با اصرار من بهش تلفن رده بود.شما بودین چه عکس العملی نشون میدادین؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

قربونت برم همین که همسرت جریان رو میدونه از جه قراره کافیه هیچ عکس العملی نمیخواد  نشون بدی نهایت یه لبخند 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای مثل شوهر من....

باید التماسش کنم..

دوستای خودشم ک دعوت کنن ب زووور میبرمش چون با خانوماشون دوستم میفهمم ک دعوتیم... وگرنه اگه جایی نخواد بریم ک اصلا نمیگه بهم بعد چند ماه میفهمم...😏

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
قربونت برم همین که همسرت جریان رو میدونه از جه قراره کافیه هیچ عکس العملی نمیخواد  نشون بدی نها ...

منم کلی خودمو آماده کرده بودم بهش بگم ازتون انتظارنداشتم و این حرفااااا. ولی آخرش لال شدم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وای مثل شوهر من.... باید التماسش کنم.. دوستای خودشم ک دعوت کنن ب زووور میبرمش چون با خانوماشون دوس ...

بعد مادر شوهرم هی ب من میگه چرا نمیایین یه بارم هی جلو شوهرم ب من میگفت برید ب فلانی سر بزنید.. منم گفتم من از خدامه به خودش بگید ن من

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
بی اعتنایی.عزیزم حوصله داری ب شوهرت میگی زنگ بزنه ک داستان درست بشه؟؟؟

آخه دلم می سوزه براشون. شوهرم اصلا انگار نه انگار که فامیلی داره. تو مراسم به زور میبرمش پیش داییش تا احوالپرسی کنه. چون خاطرات خوبی ازشون نداره.ولی با مامانش خوبه