وانیتاس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1433 عنوان هعی دلم گرفته 118 بازدید | 11 پست امروز آزمون المپیاد اقتصاد بود همه میگن خوب دادند فکر کنم فقط من حس میکنم گند زدم میشه داریم بدید احساس میکنم آبروم جلوی دوست هام رفت جلوی مامان و بابام همه.... برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 1404/11/18 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وانیتاس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1433 ای کاش اصلا نمیدادم همه ی همکلاسی هام دیدنم برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه
وانیتاس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1433 بنظرم تاجوابش نیومده غصه نخور میترسم اصلا جواب و ببینم حس میکنم آبروم میره مامانم همش میگه نه قبولی میترسم قبول نشم سرافکنده بشه برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه
sfhosini عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1064 میترسم اصلا جواب و ببینم حس میکنم آبروم میره مامانم همش میگه نه قبولی میترسم قبول نشم سرافکنده بشه فداسرت.اسمش روش امتحان.قرارنیس همه قبول بشن که
وانیتاس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1433 فداسرت.اسمش روش امتحان.قرارنیس همه قبول بشن که هعی .... برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه
d_tiam عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 94 همین که المپیاد شرکت کردی خودش خیلی نسلی عاشقت شد که هرگز تورا ندید...(🦁🌞👑 تا ابد...)
وانیتاس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1433 دعاکن داداشمو بابام بمیرن ای بابا برای چی ؟تو هم برای من دعا کن قبول بشم برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه
dlrowym عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 918 ای بابا برای چی ؟تو هم برای من دعا کن قبول بشم حتما دعات می کنم دوتا نوبتن اشغالای سگ
وانیتاس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1433 همین که المپیاد شرکت کردی خودش خیلی از معلم مون هم خجالت میکشم آخه از اون آدمهایی که به سوال غلط بنویسی میگه خنگی قشنگ سر کلاس بهمون میگفت من با بچه های خنگ نمی سازم حس میکنم قبول نشم فکر میکنه خنگم برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه
وانیتاس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1433 حتما دعات می کنم دوتا نوبتن اشغالای سگ انشاءالله تو هم خوشبخت بشی خون خودت و کثیف نکن برات دعا میکنم خوشبخت بشی برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه