2777
2789
عنوان

بی عدالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 76 پست
من وشما همدرد نیستیم حرف همو نمیفهمم .لطفا ریپ نزن

همدرد هستیم

ولی من فک کنم شما نمیخوای حرف منطقی رو قبول کنی

براهمین فرار میکنی....

وگرنه منم تو همین کشور دارم زندگی میکنم پس خبر دارم چی به چیه حرفه منم حرفه خودم نیست منطقیه یه جای حرفم رو بگو که اشتباه باشه تا منم متقاعد بشم و منطقم رو عوض کنم

مثلاً خود شما بعداً مادر میشی اگه توی مسئولیت تون نسبت به بچه کم بگذارید بچه آسیب میخوره بعد بچه بگه ...

بحث سر چیزایی هست که ما تعیین کنندش نبودیم مثلا یکی زشته دست خودشه مگه؟ یکی افغانستان بدنیا اومده یکی امریکا دست خودش بوده مثلا؟

شما اصلا متوجه نمیشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما متوجه شرایط نیستی خود ادم هست شرایطم هست و خیلی هم تاثیر داره حتی جایی ک ادم بزرگ میشه هم کلی مه ...

انفاقا چندروز پیش داشتم میخوندم یه جایی نوشته بود بچه هایی که توی خانواده با وضع مالی خوب هستند احتمال موفقیت شون هم بیشتره چون اون امنیت مالی اولیه رو دارن و حالا توضیحات دیگه هم بود اما اصلش همین بود و واقعاااا درسته کسی که اوضاع مالی خوبی نداره انقدر که ذهنش درگیره و ترس داره نمیتونه تصمیمات مالی خوبی بگیره و احتمال موفقیتش پایبن تره،من خودم مشکلات خیلی زیادی داشتم و دارم ولی هربار که نگاه میکنم میگم اگر وضع مالی خوبی داشتم درسته این مشکلات بازهم بودن اما واقعا حالم بهتر بود چون حداقل کارایی که دوست دارم رو میکردم و انقدر دغدغه مالی نداشتم

من فک میکنم شما فقط یچی یاد گرفتی همونو تکرار میکنی گلم. گفتم که هرموجود زنده ایی تو این دنیا مشکل و ...

خانم شما اعتقاد داری به دنیا بعد مرگ همه اعتقاد ندارن مثل شما و اصلا ما حرف همو نمیفهمیم ریپ نزنین ممنون

بحث سر چیزایی هست که ما تعیین کنندش نبودیم مثلا یکی زشته دست خودشه مگه؟ یکی افغانستان بدنیا اومده یک ...

خب بالاخره یکی یکجای دیگه دنیا میاد یکی جای دیگه

میشه همه توی یک کشور بدنیا بیان

ممنون از احترام و ادب شما

انفاقا چندروز پیش داشتم میخوندم یه جایی نوشته بود بچه هایی که توی خانواده با وضع مالی خوب هستند احتم ...

ببین اصلا خانواده خوب خودش کلی ادمو جلو میندازه

اعتماد به نفس میده به ادم و این تا حد زیادی واقعیته

اما یه سری ها نمیخوان بپذیرن چون اعتقاد هاشون زیر سوال میره

خب چرا بدستش نمیاری؟! چرا براش تلاش نمیکنی؟!

میشه بدست آورد؟ خونه های چند میلیارد و حقوقای پایین ؟

ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...

انفاقا چندروز پیش داشتم میخوندم یه جایی نوشته بود بچه هایی که توی خانواده با وضع مالی خوب هستند احتم ...

دقیقااا من اگه یذره پول داشتم الان کلییی جلوتر بودم اما وقتی سرمایه آدم صفره بهترین ایده هام هم هیچن تو ذهنت شکست میخورن چه برسه تو واقعیت

ببین اصلا خانواده خوب خودش کلی ادمو جلو میندازه اعتماد به نفس میده به ادم و این تا حد زیادی واقعیته ...

دقیقاااا یعنی توی دور و اطراف دیدم اونایی که خانواده خوبی داشتن اکثرا خوشبخت و موفق شدن،من که خیلی وقته فهمیدم عدالتی وجود نداره...یه پیج رو توی اینستا میبینم کمک جمع میکنه برای کودکان توی آفریقا انقدر همشون لاغرن به خاطر سوتغذیه و شرایطشون بده که دلم کباب میشه البته چرا جای دور برم همین سیستان بلوچستان خودمون بچه هاشون رو مثلا مقایسه کن با بچه های بالاشهر تهران

ببین سرنوشت از پیش تعیین شده مثلا شما پزشکی بخونی اینده ت ی جوره نخونی هم جور دیگه خدا میگه ما همه ر ...

خب اونی ک پزشکی میخونه از اول یه استعدادی خدا تو ذاتش گذاشته یا تو خانواده ای بوده که از اول ارزش علم میدونستن یا تو زمانی بدنیا اومده که پزشکی ارزش داشته همه اینا میتونست یجور دیگه باشه! پس من که هر فقیری با تلاش میتونه موفق بشه!

انسانی که عقل دارد و توان باید تلاش کننداما آنچه شما دیدین شاید علت های دیگه ای داشته باشه بعضی از ف ...

دقیقا پارتی بازی و حرام خوری که زیاد شده تو چرا عدالت رو به خودت می گیری، عدالت هست ولی نه خیلی جاهایی که فکرشو می کنی

میشه بدست آورد؟ خونه های چند میلیارد و حقوقای پایین ؟

ینی واقعا نیازت خونه های چندمیلیاردیه؟!.....

نیاز انسان داشتن خونه و سرپناه هست ولی

خونه بزرگ و چندمیلیاردی فک نکنم جز نیازها باشه...

میتونه خواسته انسان باشه

ینی واقعا نیازت خونه های چندمیلیاردیه؟!..... نیاز انسان داشتن خونه و سرپناه هست ولی خونه بزرگ و چندم ...

مگه خونه زیر ۲ میلیاردم هست؟ قیمتا رو دیدین؟