واقعا وقتی میری تو شهر میبینی چقدر بی عدالتی هست . افرادیو میشناسم که بالای سه تا خونه و بهترین ماشین یا بنگاه های پر ماشین دارن یا فروشگاه های خیلی بزرگ و افرادیم هستن حتی یه تیکه از لوازم اون فروشگاهم نمیتونن بخرن یا برا خریدش باید با بدبختی وام بگیرن! با خودم میگم خدایا واقعا تعریفت از عدالت چیه وقتی یه انسان گاهی اختیار تغییر شرایط تغییر یا توانایی تغییر رو نداره ؟درسته دنیا روزی به پایان میرسه اما بازم سخته ثانیه ها رو تلخ گذروندن نه؟
ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...
من وشما همدرد نیستیم حرف همو نمیفهمم .لطفا ریپ نزن
همدرد هستیم
ولی من فک کنم شما نمیخوای حرف منطقی رو قبول کنی
براهمین فرار میکنی....
وگرنه منم تو همین کشور دارم زندگی میکنم پس خبر دارم چی به چیه حرفه منم حرفه خودم نیست منطقیه یه جای حرفم رو بگو که اشتباه باشه تا منم متقاعد بشم و منطقم رو عوض کنم
شما متوجه شرایط نیستی خود ادم هست شرایطم هست و خیلی هم تاثیر داره حتی جایی ک ادم بزرگ میشه هم کلی مه ...
انفاقا چندروز پیش داشتم میخوندم یه جایی نوشته بود بچه هایی که توی خانواده با وضع مالی خوب هستند احتمال موفقیت شون هم بیشتره چون اون امنیت مالی اولیه رو دارن و حالا توضیحات دیگه هم بود اما اصلش همین بود و واقعاااا درسته کسی که اوضاع مالی خوبی نداره انقدر که ذهنش درگیره و ترس داره نمیتونه تصمیمات مالی خوبی بگیره و احتمال موفقیتش پایبن تره،من خودم مشکلات خیلی زیادی داشتم و دارم ولی هربار که نگاه میکنم میگم اگر وضع مالی خوبی داشتم درسته این مشکلات بازهم بودن اما واقعا حالم بهتر بود چون حداقل کارایی که دوست دارم رو میکردم و انقدر دغدغه مالی نداشتم
ببین اصلا خانواده خوب خودش کلی ادمو جلو میندازه اعتماد به نفس میده به ادم و این تا حد زیادی واقعیته ...
دقیقاااا یعنی توی دور و اطراف دیدم اونایی که خانواده خوبی داشتن اکثرا خوشبخت و موفق شدن،من که خیلی وقته فهمیدم عدالتی وجود نداره...یه پیج رو توی اینستا میبینم کمک جمع میکنه برای کودکان توی آفریقا انقدر همشون لاغرن به خاطر سوتغذیه و شرایطشون بده که دلم کباب میشه البته چرا جای دور برم همین سیستان بلوچستان خودمون بچه هاشون رو مثلا مقایسه کن با بچه های بالاشهر تهران
ببین سرنوشت از پیش تعیین شده مثلا شما پزشکی بخونی اینده ت ی جوره نخونی هم جور دیگه خدا میگه ما همه ر ...
خب اونی ک پزشکی میخونه از اول یه استعدادی خدا تو ذاتش گذاشته یا تو خانواده ای بوده که از اول ارزش علم میدونستن یا تو زمانی بدنیا اومده که پزشکی ارزش داشته همه اینا میتونست یجور دیگه باشه! پس من که هر فقیری با تلاش میتونه موفق بشه!
ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...