2777
2789
عنوان

بی عدالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 76 پست
بله هرکسی مشکل داره . اما با پول هر مشکلی اسون میشه .هرکی هم اینو قبول نداره چون خودش درد فقر یخچال ...

خب چه ربطی داره؟!

مگه من گفتم همه مشکلات باهم برابرن؟!

هر آدمی روحیه ش متفاوته ظرفیتش متفاوته ویژگی های شخصی ش متفاوته شاید مشکل شما برای شما خیلی سخت باشه ولی برای من اصلا مشکل به حساب نیاد شاید مشکل من از نظر خودم خیلی سخت باشه ولی از نظر شما اصلا سخت نباشه هرکسی مشکل و غم خودش برای خودش به اندازه کافی بزرگ و سخت هست

اینکه اون بچه داره کار میکنه تقصیر خدا نیس بلکه والدین بی مسئولیت هست که میتونستن تلاش کنن تا این بچ ...

شما متوجه شرایط نیستی خود ادم هست شرایطم هست و خیلی هم تاثیر داره حتی جایی ک ادم بزرگ میشه هم کلی مهمه

مگه تقصیر اون بچس ک پدر و مادرش بی مسئولیت هستن

فقط یه چیزی حفظ کردین تکرار میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه ربطی داره؟! مگه من گفتم همه مشکلات باهم برابرن؟! هر آدمی روحیه ش متفاوته ظرفیتش متفاوته ویژگی ...

عزیزم دنبال جواب نیستن

بحث بی فایده س

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

واقعااا یا مثلا بچه هایی ک پدر و مادر ندارن و بچه کارن و میبینن بقیه بچه های دیگه با پدر و مادر هاشو ...

الان مثلا من صفر صفر صفرم تا بخوام شروع کنم یه کاریو پول ندارم برم کار کنم باید ده سال بزای سرمایه یه کار دیگه بدوم بعد تازه بیام کارو شروع کنم کی بشه خونه خرید ! اونوقت یه هم کلاسی دارم از همین الان خونه و ماشین و ازدواج رو پدرش براش خریده ! عملا ۳۰ سال جلوتره

ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...

شما متوجه شرایط نیستی خود ادم هست شرایطم هست و خیلی هم تاثیر داره حتی جایی ک ادم بزرگ میشه هم کلی مه ...

مثلاً خود شما بعداً مادر میشی اگه توی مسئولیت تون نسبت به بچه کم بگذارید بچه آسیب میخوره بعد بچه بگه تقصیر خدا بود

انسان به خونه و شغل نیاز داره قبول اما گاهی ذهن فقیره با ذهن فقیر حتی اگه ثروتمند هم بشی بازم حسرت م ...

درسته انسان کمالگراست اما فعلا حتی نیاز های اصلی زندگیم نیست

ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...

شما متوجه شرایط نیستی خود ادم هست شرایطم هست و خیلی هم تاثیر داره حتی جایی ک ادم بزرگ میشه هم کلی مه ...

من فک میکنم شما فقط یچی یاد گرفتی همونو تکرار میکنی گلم. گفتم که

هرموجود زنده ایی تو این دنیا مشکل و سختی داره حیوانات و گیاهان مشکل دارن چه برسه به انسان....

هر انسانی هم تو این دنیا با یه چیزی امتحان میشه

اون بچه هم امتحانش توی خانوادش بوده...

ببین سرنوشت از پیش تعیین شده مثلا شما پزشکی بخونی اینده ت ی جوره نخونی هم جور دیگه خدا میگه ما همه رو امتحان میکنیم دلیل نیست تو خانواده فقیری بودی توهم فقیر باشی یا کسی که پول داره اصلا مشکل نداره اینجوری نیست ما از باطن هم خبر نداریم فقد بقول علی ع میگه اکر ادمها از باطن هم خبر بداشتن همدیگه رو دفن نمیکردن

آقا هستم حال ندارم برات توزیح بدم قضاوتم کن بره...