واقعا وقتی میری تو شهر میبینی چقدر بی عدالتی هست . افرادیو میشناسم که بالای سه تا خونه و بهترین ماشین یا بنگاه های پر ماشین دارن یا فروشگاه های خیلی بزرگ و افرادیم هستن حتی یه تیکه از لوازم اون فروشگاهم نمیتونن بخرن یا برا خریدش باید با بدبختی وام بگیرن! با خودم میگم خدایا واقعا تعریفت از عدالت چیه وقتی یه انسان گاهی اختیار تغییر شرایط تغییر یا توانایی تغییر رو نداره ؟درسته دنیا روزی به پایان میرسه اما بازم سخته ثانیه ها رو تلخ گذروندن نه؟
ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...
بله هرکسی مشکل داره . اما با پول هر مشکلی اسون میشه .هرکی هم اینو قبول نداره چون خودش درد فقر یخچال ...
خب چه ربطی داره؟!
مگه من گفتم همه مشکلات باهم برابرن؟!
هر آدمی روحیه ش متفاوته ظرفیتش متفاوته ویژگی های شخصی ش متفاوته شاید مشکل شما برای شما خیلی سخت باشه ولی برای من اصلا مشکل به حساب نیاد شاید مشکل من از نظر خودم خیلی سخت باشه ولی از نظر شما اصلا سخت نباشه هرکسی مشکل و غم خودش برای خودش به اندازه کافی بزرگ و سخت هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعااا یا مثلا بچه هایی ک پدر و مادر ندارن و بچه کارن و میبینن بقیه بچه های دیگه با پدر و مادر هاشو ...
الان مثلا من صفر صفر صفرم تا بخوام شروع کنم یه کاریو پول ندارم برم کار کنم باید ده سال بزای سرمایه یه کار دیگه بدوم بعد تازه بیام کارو شروع کنم کی بشه خونه خرید ! اونوقت یه هم کلاسی دارم از همین الان خونه و ماشین و ازدواج رو پدرش براش خریده ! عملا ۳۰ سال جلوتره
ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...
ببین سرنوشت از پیش تعیین شده مثلا شما پزشکی بخونی اینده ت ی جوره نخونی هم جور دیگه خدا میگه ما همه رو امتحان میکنیم دلیل نیست تو خانواده فقیری بودی توهم فقیر باشی یا کسی که پول داره اصلا مشکل نداره اینجوری نیست ما از باطن هم خبر نداریم فقد بقول علی ع میگه اکر ادمها از باطن هم خبر بداشتن همدیگه رو دفن نمیکردن
آقا هستم حال ندارم برات توزیح بدم قضاوتم کن بره...