2777
2789
عنوان

سن بلوغ.....

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 26 پست
اذیت می شه اخه. اکثرا هم عصرا تا شب این طوری میشه . گریه و ناراحتی می کنه. خیلی نگرانشم. تقریبا کار ...

بايد مطمئنش كني كه مشكلي نيست، ممكنه اين اتفاق براي هر زن و شوهري پيش بياد،، بالاخره اختلاف نظر و سليقه هست،،، مهم اينه كه ما همديگرو دوست داريم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون برای نگرانیش دکتر ببرم یا نه؟اخه خیلی بیش از حده

حتما بريد مشاوره،،، و اينكه سعي كنيد جلوش اصلا بحث و دعوا نداشته باشيد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
همیشه همینو می گیم باز ۵ دقیقه بعد همونه

بله، خوب بالاخره عملا هم بايد ببينه،،، بچه ها اونچيزي رو كه ميبينن باور ميكنن

سعی می کنیم بحث نکنیم ولی باور کنین یه صحبت ساده رو یه دعوای مفصل می دونه

حتما صداتون بالا ميره، يا از حركات صورتتون متوجه ميشه

حتما صداتون بالا ميره، يا از حركات صورتتون متوجه ميشه

نه اصلا کاملا معمولی صحبت می کنیم ولی اون همش نگرانه طلاق بگیریم. نمی دونم این فکر از کجا اومده تو سرش. تا حالا در مورد طلاق حرفی نشده

نه اصلا کاملا معمولی صحبت می کنیم ولی اون همش نگرانه طلاق بگیریم. نمی دونم این فکر از کجا اومده تو س ...

بالاخره با يه ذهنيتي اين حرفا رو ميزنه، يا فيلم ديده با اين موضوعات، يا جايي چيزي شنيده، در هرحال حتما مشاوره ببريدش، منم اين هفته وقت گرفتم براي دخترم، اميدوارم جواب بده

دختر من زمانيكه زلزله اومد، تهران، تا چند وقت مريض بود،،، شبا تا ما و برادراش خوابمون نميبرد ، خودش نميخوابيد،، تا صبح صد بار بيدار ميشد، داداشاشو چك ميكرد، كه جاشون خوب باشه، زير لوستر نخوابيده باشن، آخه هممون تو پذيرايي كنار هم ميخوابيديم،، بعد از اون بارندگي شده بود، و حرف از سيل بود، دوباره نگرانياش شروع شد،،، تو مدرسه حرف از عروسك آنابل شده بود ، بعدم جن،،، يعني روزگاري داشتيم باهاش،، دختر من هم خيلي ترسوئه، هم جون دوست

دختر من زمانيكه زلزله اومد، تهران، تا چند وقت مريض بود،،، شبا تا ما و برادراش خوابمون نميبرد ، خودش ...

پسر منم همین طوره. انشالله که مشکل خاصی نباشه و خوب شن. بچه ها واقعا ادمو پیر می کنن. من کلی غصه شو می خورم

ان شالله