2777
2789
عنوان

رمان خونا

206 بازدید | 25 پست

چندتا رمان عاشقانه معرفی می کنید که خوب باشه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درناز بخونبه طعم تمشک اما سک سیم هست

ممنون عزیزم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

رخنه

پنلوپه

ایاز و ماه

درنده

تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ... تو خیالت راحت میروم از قلبت .. میشوم دور ترین خاطره در شبهایت... تو به من میخندی و با خود می گویی برمیگردد و باز میسوزد از این عشق ولی ... برنمیگردم نه .... میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد عشق زیباست و حرمت دارد....

خودم تازگیا شکیبا وباش ودروغ شیرین خوندم خوب بودن

من نزدیک ده بار به طعم تمشک رو خوندم😂😂😂

اینقد خوبه؟

من نزدیک ده بار به طعم تمشک رو خوندم😂😂😂

فک میکردم من دیونه ام بعضی رمان رو چندبار میخونم

قرار نبود💖

ازدواج من❣

دالان بهشت❣

عبوراز سیم خاردار نفس❣

بامداد خمار❣

خاتون❣

سال بلوا

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

درناز بخونبه طعم تمشک اما سک سیم هست

عزیزم از کجا فایل کاملش و دانلود کنم؟؟

تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ... تو خیالت راحت میروم از قلبت .. میشوم دور ترین خاطره در شبهایت... تو به من میخندی و با خود می گویی برمیگردد و باز میسوزد از این عشق ولی ... برنمیگردم نه .... میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد عشق زیباست و حرمت دارد....