2777
2789
عنوان

پول و کارت

80 بازدید | 8 پست

یه کارت از ما دست عمهم بود استفاده میکرد اخریا برامون مشکل قضایی پیش اومده بود ممکن بود کارته چیزیش بشه چندددددبار به عمهم گفتم کارتهرو پول بیشتر از دوتومن اینا توش نگه ندار، یباره کارت قفل شد اینم ۲۰تومن توش داشت حالا ازونروز هی زنگ میزنه ک پول میخام ۵تومن براش زدیم، الان واسه بقیش هیییی زنگ میزنه شوهرمم میگه باید صب کنه تا تکلیف اون کارته مشخص شه بعدم هزار بار بهش گفتیم تو اون پول نزاره تقصیر خودشه ازینورم عمهم سرویس کرده چیکار کنم بنظرتون خیلی اعصابم بهم ریخته

کاربری واگذار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شکایت قضایی پول مسدود میشه وبسته به نوع شکایت اگه مالی باشه اجرای نامه میزن به بانک که اندازه طلبت ازش برداشته بشه داده

ولی تا خل فصل دادگاه حساب مسدود حق برداشت نداری مشکل خاص یا دردسری برا حساب پیش نمیاد

جلو عمت هم دربیا بگو مسدود میخواستی کاز نکنی الانم یاصبر کن یاخودت برو دادگاه یانک ببین میشه بردار که نمیتونه فقط دهنش بسته میشه

کی برداشته ؟دادگاه ؟؟؟الان مشکلت چیه

اره دادگاه برداشته، عمم دهنمو سرویس کرده شوهرمم نمیده میگه میخاس نزاره بهش میگفتیم همش، اونسری باهاش دعوام شد

کاربری واگذار شده