2789
عنوان

پول و کارت

89 بازدید | 9 پست

یه کارت از ما دست عمهم بود استفاده میکرد اخریا برامون مشکل قضایی پیش اومده بود ممکن بود کارته چیزیش بشه چندددددبار به عمهم گفتم کارتهرو پول بیشتر از دوتومن اینا توش نگه ندار، یباره کارت قفل شد اینم ۲۰تومن توش داشت حالا ازونروز هی زنگ میزنه ک پول میخام ۵تومن براش زدیم، الان واسه بقیش هیییی زنگ میزنه شوهرمم میگه باید صب کنه تا تکلیف اون کارته مشخص شه بعدم هزار بار بهش گفتیم تو اون پول نزاره تقصیر خودشه ازینورم عمهم سرویس کرده چیکار کنم بنظرتون خیلی اعصابم بهم ریخته

کاربری واگذار شده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با شکایت قضایی پول مسدود میشه وبسته به نوع شکایت اگه مالی باشه اجرای نامه میزن به بانک که اندازه طلبت ازش برداشته بشه داده

ولی تا خل فصل دادگاه حساب مسدود حق برداشت نداری مشکل خاص یا دردسری برا حساب پیش نمیاد

جلو عمت هم دربیا بگو مسدود میخواستی کاز نکنی الانم یاصبر کن یاخودت برو دادگاه یانک ببین میشه بردار که نمیتونه فقط دهنش بسته میشه

کی برداشته ؟دادگاه ؟؟؟الان مشکلت چیه

اره دادگاه برداشته، عمم دهنمو سرویس کرده شوهرمم نمیده میگه میخاس نزاره بهش میگفتیم همش، اونسری باهاش دعوام شد

کاربری واگذار شده

اره دادگاه برداشته، عمم دهنمو سرویس کرده شوهرمم نمیده میگه میخاس نزاره بهش میگفتیم همش، اونسری باهاش ...

اگه بدهی مالی بوده که دادگاه به عنوان طلب از حساب مسدودی برداشته

اگه بزا وثیقه بودکه برمیگرد بعد مختومه پرونده

دازی بده دهن عمت ببند یا بگو صبرکن پرونده ها طولانیه عموما من مشاور حقوقی ام کارمیکنم روند رسیدگی دیدم